Film nie jest mój Znalazłem , Jest Ciekawy
Film nie jest mój Znalazłem , Jest Ciekawy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak w ogóle, to jeśli chodzi o filmik - denna papka dla nieoczytanych idiotów. Coś jak Hitchens, czyli obalanie Boga poprzez pokazywanie często wyssanych z palca błędów instytucji religijnych. No ale jako, że specyfika portalu jest taka a nie inna, to trzeba poflugać
przez przpadek dalem ci piwo. Co do filmu nikt nie próbuje obalic Boga. czytaj ze zrozumieniem.LOL kolesie na sadisticu i filmikach z neta próbują w 5 minut obalić coś, z czym mieli i mają problem najwięksi filozofowie tego świata na przestrzeni 2 tysięcy lat. Ten portal jest genialny. Serio ktoś tutaj jest aż tak głupi, żeby uwierzyć, że Kościół utrzymałby się tyle czasu, gdyby był oparty na tak podstawowych błędach?
Tak w ogóle, to jeśli chodzi o filmik - denna papka dla nieoczytanych idiotów. Coś jak Hitchens, czyli obalanie Boga poprzez pokazywanie często wyssanych z palca błędów instytucji religijnych. No ale jako, że specyfika portalu jest taka a nie inna, to trzeba poflugać
Ja tam lubię święta i prezenty Religia napędza gospodarkę, zwłaszcza przed świętami i to jest jej największa zaleta
przez przpadek dalem ci piwo. Co do filmu nikt nie próbuje obalic Boga. czytaj ze zrozumieniem.
To dobrze, że przez przypadek dostałem piwo od kogoś, kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem i do tego myśleć.
To dobrze, że przez przypadek dostałem piwo od kogoś, kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem i do tego myśleć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów