Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Persil1 2013-02-11, 17:27 6
Uuu my lewacy jesteśmy tacy zbuntowani, nienawidzimy kościoła i jesteśmy tacy cyniczni, nie słuchamy nikogo, ale to nikogo no chyba, że Jerzego Urbana i każdego kto jest ładnie upudrowany w tvn24.
Zgłoś
tuchajbej33 2013-02-11, 17:34
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-02-11, 18:03
Ciekawe czy jakiś ciapaty będzie CV wysyłał...
Zgłoś
kroplowa 2013-02-11, 18:17 2
@JebaćCyganów, tak. Wiesz dlaczego? Ponieważ skoro ktoś słaby jest bity przez silnego, a Ty nic nie robisz żeby pomóc, jesteś bierny, to nie masz nic przeciwko biciu słabszych. Znaczy to, że jesteś taki sam jak tamten napastnik co bije słabszego. Przekładając to na księży, skoro któremuś zdarzy się molestować małe dziecko, a reszta go nie wydaje tylko chroni tzn. że się temu nie sprzeciwiają, podoba im się to.

Mam nadzieję, że teraz rozumiesz dlaczego księża mają opinię pedofilii. Pozdrawiam obrońców pedofilii
Zgłoś
s................s 2013-02-11, 18:25 8
Persil1 napisał/a:

Uuu my lewacy jesteśmy tacy zbuntowani, nienawidzimy kościoła i jesteśmy tacy cyniczni, nie słuchamy nikogo, ale to nikogo no chyba, że Jerzego Urbana i każdego kto jest ładnie upudrowany w tvn24.

Każdy kto nie klęka co niedziela przed kawałkiem wafla to dla was lewak? Jeśli dzielicie ludzi tylko na "prawica" (MYYY, co mają TAKIE SAME POGLĄDY) i "lewaki" (wszyscy inni, bo się gówno znajo), to świadczy o tym jak bardzo wąskie pole widzenia macie. I o waszych skłonnościach do generalizacji, które zawsze świadczą o człowieku marnie.
Szkoda, ale to już wasz problem.

A tak w temacie...

Ale żeby nie było że tylko was się czepiam: Dowcip chujowy i prowokacyjny.
Zgłoś
Persil1 2013-02-11, 18:38
@~sanctusdiavolos

uuu jestem taki mądry i mam takie wyważone komentarze, ale nie odróżniam "nie klękania co niedziela" od chujowych żartów z papieża i wydaje mi się, że jestem taki mądry i opanowany, a naprawdę jestem łykającym wszystko kryptolewakiem.

A tak w temacie...

...no dobra nie umiem zdjęć wstawiać.
Zgłoś
s................s 2013-02-11, 18:47 2
Persil1 napisał/a:

@~sanctusdiavolos

uuu jestem taki mądry i mam takie wyważone komentarze, ale nie odróżniam "nie klękania co niedziela" od chujowych żartów z papieża i wydaje mi się, że jestem taki mądry i opanowany, a naprawdę jestem łykającym wszystko kryptolewakiem.

A tak w temacie...

...no dobra nie umiem zdjęć wstawiać.

Wysil się bardziej, bo słabo coś. Lewakiem, srewakiem - nie używaj słów których znaczenia w szkole cię nie nauczyli.
Natomiast co do żartu, to faktycznie chujowy, ale nie wiem jaki to ma związek z lewicą. To chyba tylko wasza wyprana kwejkiem mózgownica ogarnąć może.
Zgłoś
Gogul 2013-02-11, 19:30 3
ale jesteście pojebani. to 86 letni dziadek który jedyne o czym myśli to o dniu swojej śmierci, kiedy nadejdzie a nie o spędzaniu czasu z dziećmi tym bardziej pedofilia. nie jestem jakiś super wierzący ale osobę papieża zostawcie w spokoju bo to jest kurwa żałosne i poziomem bliskie dna studni. ;/
Zgłoś
Ptoon 2013-02-11, 20:27 3
Prawda jest taka, że na całym świecie wśród nauczycieli (szczególnie wf) jest o wiele więcej przypadków pedofilii, a przecież nauczyciel też wykonuje swoje zadanie dla dobra młodzieży, podejmuje opiekę i troszczy się o ich rozwój, więc pedofilia wśród nauczycieli jest tak samo moralnie naganna jak u księży. Jakoś nigdy nie słyszałem, żeby ktoś nazywał ministra edukacji księciem pedofilów i na każdą wzmiankę o jakimkolwiek nauczycielu krzyczano "pedofil". Więc musi tu być coś z tej lewackiej antykampanii.
Zgłoś
zieli88 2013-02-11, 21:50
h7kchryst napisał/a:

Wylałbym ci piwo na głowę, doprawiając cepem z prawej. Uwierz że gdyby ci zmiękły wszystkie mięśnie od paraliżu, to też byś polubił dzieci...

chuj Ci w pysk. Wypad na katolik.va
Zgłoś
sidsky 2013-02-11, 23:49
JebaćCyganów napisał/a:

ja pierdole, każdy ksiądz= pedofil ? Jebnijcie się w głowę zaślepione lewaczki, chuj że 1/3 hospicjów prowadzi kościół i tam pojedziecie kiedy wasi skurwiali dziadkowie będą chorzy.

Różnica między moim dziadkiem a twoim jest taka, że mój podczas wojny napierdalał fryców, a twój co najwyżej walił niemca po kasku.
Zgłoś
kacper_IK160P 2013-02-12, 22:27
@zieli88: ale zabawny jesteś...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem