Mam nadzieję, że teraz rozumiesz dlaczego księża mają opinię pedofilii. Pozdrawiam obrońców pedofilii
Uuu my lewacy jesteśmy tacy zbuntowani, nienawidzimy kościoła i jesteśmy tacy cyniczni, nie słuchamy nikogo, ale to nikogo no chyba, że Jerzego Urbana i każdego kto jest ładnie upudrowany w tvn24.
Każdy kto nie klęka co niedziela przed kawałkiem wafla to dla was lewak? Jeśli dzielicie ludzi tylko na "prawica" (MYYY, co mają TAKIE SAME POGLĄDY) i "lewaki" (wszyscy inni, bo się gówno znajo), to świadczy o tym jak bardzo wąskie pole widzenia macie. I o waszych skłonnościach do generalizacji, które zawsze świadczą o człowieku marnie.
Szkoda, ale to już wasz problem.
A tak w temacie...
Ale żeby nie było że tylko was się czepiam: Dowcip chujowy i prowokacyjny.
uuu jestem taki mądry i mam takie wyważone komentarze, ale nie odróżniam "nie klękania co niedziela" od chujowych żartów z papieża i wydaje mi się, że jestem taki mądry i opanowany, a naprawdę jestem łykającym wszystko kryptolewakiem.
A tak w temacie...
...no dobra nie umiem zdjęć wstawiać.
@~sanctusdiavolos
uuu jestem taki mądry i mam takie wyważone komentarze, ale nie odróżniam "nie klękania co niedziela" od chujowych żartów z papieża i wydaje mi się, że jestem taki mądry i opanowany, a naprawdę jestem łykającym wszystko kryptolewakiem.
A tak w temacie...
...no dobra nie umiem zdjęć wstawiać.
Wysil się bardziej, bo słabo coś. Lewakiem, srewakiem - nie używaj słów których znaczenia w szkole cię nie nauczyli.
Natomiast co do żartu, to faktycznie chujowy, ale nie wiem jaki to ma związek z lewicą. To chyba tylko wasza wyprana kwejkiem mózgownica ogarnąć może.
Wylałbym ci piwo na głowę, doprawiając cepem z prawej. Uwierz że gdyby ci zmiękły wszystkie mięśnie od paraliżu, to też byś polubił dzieci...
chuj Ci w pysk. Wypad na katolik.va
ja pierdole, każdy ksiądz= pedofil ? Jebnijcie się w głowę zaślepione lewaczki, chuj że 1/3 hospicjów prowadzi kościół i tam pojedziecie kiedy wasi skurwiali dziadkowie będą chorzy.
Różnica między moim dziadkiem a twoim jest taka, że mój podczas wojny napierdalał fryców, a twój co najwyżej walił niemca po kasku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów