Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I ilu tych pedalow tam bylo, z 200? A kontrmanifestacja wygladalo na grubo ponad 1000, i pieknie.
Zyjcie swoim zyciem tak jak chcecie, ale w Polsce nie uda wam sie skrzywienia promowac. Po zachodzie widac, ze od akceptacji tego zjawiska, do seksualizacji dzieci i bronienia pedofilow jest bardzo krotka droga. Trzeba to odrzucac na kazdym kroku.
Nie wolno dyskryminowac geja, tak samo jak nie mozna dyskryminowac osoby chorej, ale na celowe zarazanie juz jest paragraf.
Póki co to w Polsce hołubi się siedlisko pedofilii jakim jest KK, a na Zachodzie nawet w arcy-katolickiej przez całe wieki Irlandii, kopnęli w dupę kler po tym jakie numery powywijali z dziećmi. A u nas? Dalej księdza uważa się za drugiego po bogu, jak dziecko zgwałci to do innej parafii, w rejestrze pedofilów księży nie ma (!!!) bo zgodnie z obecną władzą, oni są z lepszego sortu, a to że dzieci gwałcą to oj tam, oj tam.
A o zarażeniu się homoseksualizmem to już nawet nie będę komentować, bo wystarczająco się sam pogrążyłeś takim porównaniem.
(...)to nie narodowcy robią marsze, nie przebierają się, nie robią z siebie pajaców i nie próbują ludziom wmówić , że ich odchyły od normalności są normalne.
Jak nie?
Pierdolisz, powielasz nieprawdziwe informacje rodem z TVN. Proszę, zanim następnym razem tak stanowczo wypowiesz się o tym, co się dzieje "w Polsce" - powołaj się na fakty, a nie Fakty.
Inżynieria społeczna działa doskonale, nwo krok po kroczku idzie w naszą strone i za niedługo pocichutku zapuka do naszych drzwi. Małych cichych kroczków nawet nie widać bo wszyscy są skupieni na kamieniu rzuconym przez "łysego osiłka troglodyte"
Smutne to.
Najbardziej popisali się narodowcy niszcząc zaparkowane samochody mieszkańców, to nauczy środowisko LGBT by nie zadzierać z prawdziwymi patriotami
A to zdanie twoje czy twojego męża?
Niestety policja jak zwykle dała popis bezradności. Grupa kilku nieopierzonych małp, zaginionych ogniw Darwina oraz neandertalczyków blokowała legalny marsz a policja stoi i chuja robi.
Narodowców i patokiboli należy pałować i gazować. Po chuj przywieźli tą myjkę na zwierzęta jak jej nie użyli?
-siema Seba, wychodzisz dzisiaj?
-nie mordeczko, lecę na kontrmanifestacje bo będą tam goście co się w dupę ruchają, nie daje mi to spokoju, nie mogę przestać o tym myśleć.
kurwa.. jeśli chodzi o sex, interesują mnie wyłącznie laski, które chciał bym ruchać. Samo rozkminianie pedalstwa, nawet w negatywny sposób, samo w sobie jest już pedalskie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów