18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
krzyhhh 2013-05-28, 22:20 2
Cytat:

Bo droga jest zawsze taka sama, coraz więcej w imię równości..
Najpierw związki partnerskie.
Później adopcje.
Potem wzorem Kanady, zaakceptowanie pedofilii jako preferencji seksualnej, a nie jak wcześniej zboczenia (które było surowo karane) a teraz już nie jest..
Wzorem Niemiec może przyjmiemy zoofilię, bo w szwablandii już są organizowane manifestacje biednych zoozboków..
..... i tak bez końca aż dojdziemy do brutalnych gwałtów ( no bo przecież też są tacy co to preferują, więc nie można ich dyskryminować) !!!!!!

dokładnie - patologia rodzi patologię. zastanawia mnie gdzie jest granica rozwoju tego niszczycielskiego społecznego nowotworu?
Zgłoś
ZłoconyPenisZagłady 2013-05-28, 22:41
Niech ktoś to przetłumaczy i wyśle w świat.

Na zachodzie nie mogą się połapać w tej swojej zagubionej tolerancji. Może komuś to otworzy oczy.

Nie ciesz się. I tak umrzesz
Zgłoś
weszlam_na_fejku 2013-05-28, 23:21
liżę cipkę częściej od was

pozdrawiam,
lesba
Zgłoś
gruchens 2013-05-28, 23:34
A ja wsadziłem penisa więcej razy niż Ty. Fajna retoryka, nie?

Liż sobie cipki dalej! Cieszę się, że i Ty odnalazłaś szczęście. Tak na serio, bez ironii...

No ale po chuj się obnosić z seksualnością? Jakoś tak się popierdoliło, że trzeba manifestować, kogo, jak, czym i w co się rucha. Zupełnie jakby to był jakiś jebany punkt honoru żeby każdy wiedział co i z kim robi się w łóżku.

Maziaki30 napisał/a:

Gdybym 4 lata temu wiedział, że takie rzeczy mi się spodobają przez harda, prawdopodobnie nigdy nie wszedłbym na sadola.

Zgłoś
POPISowyNumer 2013-05-28, 23:36 1
weszlam_na_fejku napisał/a:

pozdrawiam,
lesba

Fantastycznie. A ja wczoraj zjadłem naleśniki. To co, mogę żądać specjalnych praw dla pożeraczy nalesników? Głupio by było, nieprawda'ż?
Tak na poważnie, ja ludzi nie chcę rozliczać z tego co robią pod kołdrą. Ich życie, ich wybory, ich skutki. Ale jest takie przysłowie. Jeśli wszedłeś między wrony, musisz krakać jak i one. Nie chcesz krakać? To się trzym od wron z daleka.

KABUM!
Zgłoś
chmielu666 2013-05-28, 23:41
weszlam_na_fejku napisał/a:

pozdrawiam,
lesba

Wow ale ty jesteś fajna.
Dasz mi autograf ?

I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more
Zgłoś
paq999 2013-05-28, 23:45
Tolerowanie polega na m.in na tym, że tolerowane dla nas rzeczy nie zasługują na nic więcej niż tylko tolerancja. Wymaganie akceptacji to brak tolerancji dla przyjętej przez nas definicji normalności.
Zgłoś
weszlam_na_fejku 2013-05-29, 0:23
POPISowyNumer napisał/a:

Fantastycznie. A ja wczoraj zjadłem naleśniki. To co, mogę żądać specjalnych praw dla pożeraczy nalesników? Głupio by było, nieprawda'ż?
Tak na poważnie, ja ludzi nie chcę rozliczać z tego co robią pod kołdrą. Ich życie, ich wybory, ich skutki. Ale jest takie przysłowie. Jeśli wszedłeś między wrony, musisz krakać jak i one. Nie chcesz krakać? To się trzym od wron z daleka.

no. przysłowie kryptopedalskich konformistów.
nie popuacz się.
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-05-29, 12:11
Robass1994 napisał/a:

Obrazek

Chuj im w dupe w negatywnym sensie

Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-05-29, 13:01
maciek24043 napisał/a:

Nie no kurwa, nie wierzę, że znalazł się obrońca pedałów na sadolu...

Bo to może gej jest i z braku akceptacji dostał bólu dupy ?

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
_arci 2013-05-29, 21:32 1
A gdyby tak zrobić paradę hetero? Gołe baby. Goli faceci dla bab. Ogólna orgia.
A jak mi kto zara wyjedzie, że dzieci patrzą czy tak nie wypada. Jak oni mogą to my też.
Niech homo zobaczą, że normalność jest normalniejsza!
Zgłoś
raistpol 2013-05-30, 4:42
to niech wezmie chuja na bol dupy

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów