Bo droga jest zawsze taka sama, coraz więcej w imię równości..
Najpierw związki partnerskie.
Później adopcje.
Potem wzorem Kanady, zaakceptowanie pedofilii jako preferencji seksualnej, a nie jak wcześniej zboczenia (które było surowo karane) a teraz już nie jest..
Wzorem Niemiec może przyjmiemy zoofilię, bo w szwablandii już są organizowane manifestacje biednych zoozboków..
..... i tak bez końca aż dojdziemy do brutalnych gwałtów ( no bo przecież też są tacy co to preferują, więc nie można ich dyskryminować) !!!!!!
dokładnie - patologia rodzi patologię. zastanawia mnie gdzie jest granica rozwoju tego niszczycielskiego społecznego nowotworu?
Na zachodzie nie mogą się połapać w tej swojej zagubionej tolerancji. Może komuś to otworzy oczy.
No ale po chuj się obnosić z seksualnością? Jakoś tak się popierdoliło, że trzeba manifestować, kogo, jak, czym i w co się rucha. Zupełnie jakby to był jakiś jebany punkt honoru żeby każdy wiedział co i z kim robi się w łóżku.
lesba
Fantastycznie. A ja wczoraj zjadłem naleśniki. To co, mogę żądać specjalnych praw dla pożeraczy nalesników? Głupio by było, nieprawda'ż?
Tak na poważnie, ja ludzi nie chcę rozliczać z tego co robią pod kołdrą. Ich życie, ich wybory, ich skutki. Ale jest takie przysłowie. Jeśli wszedłeś między wrony, musisz krakać jak i one. Nie chcesz krakać? To się trzym od wron z daleka.
Wow ale ty jesteś fajna.
Dasz mi autograf ?
Tak na poważnie, ja ludzi nie chcę rozliczać z tego co robią pod kołdrą. Ich życie, ich wybory, ich skutki. Ale jest takie przysłowie. Jeśli wszedłeś między wrony, musisz krakać jak i one. Nie chcesz krakać? To się trzym od wron z daleka.
no. przysłowie kryptopedalskich konformistów.
nie popuacz się.
Nie no kurwa, nie wierzę, że znalazł się obrońca pedałów na sadolu...
Bo to może gej jest i z braku akceptacji dostał bólu dupy ?
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
A jak mi kto zara wyjedzie, że dzieci patrzą czy tak nie wypada. Jak oni mogą to my też.
Niech homo zobaczą, że normalność jest normalniejsza!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów