Wrzucam filmik, który przedstawia różne pojazdy straży pożarnej z USA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bonio3e napisał/a:
u nas w całym kraju tyle nie ma co na tym filmiku.
Nie pier..., prawie tyle to my wysłaliśmy 2 lata temu do Rosji pomagać.
djbii napisał/a:
gressive, masz może link do lepszej jakości??
Na YT wpisz sobie : Englewood Block Party Parade (jest tego więcej).
A u nas paliwo prawie po 6zł
bonio3e napisał/a:
My przynajmniej mamy nowoczesne, a te gruchoty już w GTA: Vice City były
przez pół filmiku przy każdym kolejnym mówiłem sobie "ten na pewno się wywróci"...
bonio3e napisał/a:
Bo widzisz Polacy nie tacy głupi jak Hamerikanie, zamiast inwestować ogromne sumy na sprzęt gaśniczy to wolą stworzyć jeden z najlepiej funkcjonujących w świecie systemów prewencyjnych (głównie tyczy się to Lasów Państwowych, ale nie tylko)
Wróciły marzenia z dzieciństwa o byciu strażakiem.
wlatca852 napisał/a:
Wróciły marzenia z dzieciństwa o byciu strażakiem.
Nie przesadzaj, nie są aż tak odległe.
SadystycznyPl napisał/a:
Hale musiało się gdzieś jarać ło matko no przy okazji natchnęły mnie wspomnienia zanim mieszkałem tu gdzie teraz mieszkam Kołobrzeg to mieszkałem gdzieś indziej a dokładniej w Opolu moje osiedle było koło szpitala Wojewódzkiego i jednostki straży pożarnej ach te syreny
Kto Ci zajebał przecinki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów