📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Xesis napisał/a:
@coroner
Track: Hell March (1)
Source: Red Alert (też 1 )
Autorstwa Franka Klepackiego
po prostu zarypista muza z C
To nawet nie wiedzialem, ze autor ma prawdopodobnie polskie korzenie.
To intro do jednych z lepszych strategii na swiecie - swojego czasu, najlepszej uwazam.
kurde nawet wiatr równo wieje we flagi
ErwiN napisał/a:
Czy robisz Kupe czy robisz hip-hop RÓB TO DO KONCA!
Jedna z wiekszych glupot jaka tu przeczytalem
szkoda, że z okazji Dnia Niepdległości w Polsce się już na podobną sklaę obchodów nie organizuje
oni są kurwa jak copy i paste...
Co to za muzyka !!! w tle ???
Dildo napisał/a:
no i czas kurwa w koncu na wojne; ameryka vs któreś z żółtków. mam nadzieje, ze dożyję jeszcze jakiejs wojny.
Nie wiem dlaczego ale patrząc na twój nick chciał bym przytoczyć pewien cytat, Stephen King: "Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty." Dupka nie boli?
Też macie wrażenie, że żółtki opanowały sztukę lewitacji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów