Polecam poczytać komentarze: eioba.pl/a70885/paraliz_senny
Jesteś naprawdę śmieszny, zmień lepiej sadistic na wikipedie czy książki albo pooglądaj BBC czy Discovery bo widzę nawet nie wiesz do czego jest zdolny twój mózg i ciało. Na świecie są ludzie co czytają palcami normalny drukowany tekst i widzą bez oczu otoczenie na tyle że po ruchliwej ulicy mogą jeździć rowerem inni podpalają papier czy rozbijają szklanki z daleka co jest potwierdzone przez badania oraz nakręcono o tym nie jeden film dokumentalny chcesz to poszukaj wyjdzie ci to na lepsze niż komentowanie na sadisticu.
Co do cudownych uleczeń to właśnie te najgłośniejsze trwały krótką chwilę a tutaj masz jeden przykład których są setki jak nie tysiące:
Piotr Gargan – zmiażdżony przez pociąg i znaleziony dopiero nazajutrz rano, umierający, sparaliżowany od pasa w dół z licznymi obrażeniami i złamaniami był utrzymywany przy życiu dzięki opiece lekarzy. Karmiono go przez sondę. Raporty lekarskie: stan chorego nieuleczalny, a śmierć niedaleka. Nogi chorego po kilku miesiącach zczerniały i płynęła ropa (gangrena). Gdy chory przestał przyjmować pokarm nawet przy pomocy sondy zawieziono go do jakiejś sadzawki w której zemdlał. Po wyjęciu z wody obudził się i stanął na nogach. W ciągu chwili zniknęła czerń na nogach a wygłodzony zaczął od razu jeść.
I nie próbuj nikogo przekonywać że jesteś mądrzejszy od konsylium lekarskiego w którego skład wchodziło 60 specjalistów z różnych uniwersytetów którzy po tym wszystkim go zbadali i sporządzili raport w którym było zdanie: „ To nagłe uzdrowienie przewyższa siły natury i sprzeciwia się wszelkim naukowym teoriom, a jego przebieg jest zdumiewający”.
Skoro zmasakrowana osoba u progu śmierci odzyskała zdrowie będąc chwilkę w wodzie dlaczego nie mogła by powstać rana podczas paraliżu sennego kiedy nasze ciało jest w nieopisanym stanie a mózg w szoku.
Dlaczego tak późno mówisz że sama w domku będziesz ?
Dlaczego tak późno mówisz że sama w domku będziesz ?