Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co nie zmienia faktu że szacun za to że się nie poddają mimo trudności.
na 20 ostatnich spotkań naszej reprezentacji wygralismy 10, przegralismy jedno.
przestancie pier..lic o naszej kadrze nie mając pojecia o wynikach i porównując ich do niewidomych.
Nie podoba sie? Kibicowac folksdojczom
Powiem Ci, że jesteś pizdą
Co powiesz o Natalii Partyce która jest niepełnosprawna i brała udział na olimpiadzie w Londynie?
Mimo iż odpadła po dwóch pojedynkach zakwalifikowała się na OLIMPIADĘ dla NORMALNYCH?
Co powiesz o polskich OLIMPIJCZYKACH, którzy zdobyli 10(słownie tak, kurwa dziesięć) medali przez całe igrzyska w Londynie, a paraolimijczycy("specjalna grupa", ehe) 36, będąc na 9 miejscu w klasyfikacji medalowej?
Szczerze wolałbym oglądać tych ludzi, którym zależy na tym co robią, a nie chcą się tylko pokazać.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że zmienisz zdanie co do tych ludzi.
@Pater patriae
Powiem Ci, że jesteś pizdą
Oho, ja Ci powiem, że nie umiesz czytać, ale zaraz do tego dojdziemy.
Co powiesz o Natalii Partyce która jest niepełnosprawna i brała udział na olimpiadzie w Londynie?
Brawa dla niej.
Mimo iż odpadła po dwóch pojedynkach zakwalifikowała się na OLIMPIADĘ dla NORMALNYCH?
Ciągle brawa dla niej.
Co powiesz o polskich OLIMPIJCZYKACH, którzy zdobyli 10(słownie tak, kurwa dziesięć) medali przez całe igrzyska w Londynie, a paraolimijczycy("specjalna grupa", ehe) 36, będąc na 9 miejscu w klasyfikacji medalowej?
Porównaj sobie ilość medali przyznawanych na olimpiadzie, a tych na paraolimpiadzie, bo widzę, że jesteś coś niedoinformowany, albo po prostu głupi.
Szczerze wolałbym oglądać tych ludzi, którym zależy na tym co robią, a nie chcą się tylko pokazać.
To sobie oglądaj, nikt Ci nie broni, najpierw zorganizuj kampanie, która zmusi jakąś stację żeby narażała się na straty finansowe, a potem sobie oglądaj, jeżeli Ci się nie uda, jedź na następne igrzysk paraolimpijskie i oglądaj na żywo.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że zmienisz zdanie co do tych ludzi.
Najpierw mówisz, że jestem pizdą, a potem mnie pozdrawiasz...
Nie zmienię zdania do tych ludzi, bo już je mam, nie wiem, czy nie umiesz czytać (wskaż mi gdzie ich piętnuje, czy coś takiego).
Taa, to, że podjarałeś się jakimś dobrze skręconym filmikiem z dobrą nutą w tle, nie oznacza, że sama paraolimpiada jest taka zajebista...
Już negowanie idei paraolimpiady. Dlaczego się ma nie podjarać? Przecież to igrzyska olimpijskie też ludzi.
Ja wolę oglądać olimpiadę, bo to tam ludzie realizują prawdziwy cel igrzysk, czyli być najlepszym z najlepszych, a nie najlepszym z jakiejś grupy...
To jest jakaś grupa? Dzielisz ludzi jak Hitler? Nie realizują celu igrzysk? Medale losują w wielkiej kryształowej kuli?
Medali może i jest więcej co nie zmienia faktu, że u nas w sporcie liczą się pieniądze, a nie chęci, i do tego zmierzam.
Btw. Nie pokazałeś mi, że nie umiem czytać, a skoro Cię moje pozdrowienia uraziły bardziej od pizdy, to nie będę Cię więcej pozdrawiał.
Już negowanie idei paraolimpiady. Dlaczego się ma nie podjarać? Przecież to igrzyska olimpijskie też ludzi.
Cóż, Ty masz na pewno problemy z czytaniem:
Zgadzam się i szacunek dla nich, przecież nigdzie nie powiedziałem, że trzeba zakazać tego, czy coś. Ale irytuje mnie te pierdolenie w mediach wszystkich znawców itd., że trzeba puszczać to w publicznej, bo tyle osób by to chciało obejrzeć, a nie może.
To jest jakaś grupa? Dzielisz ludzi jak Hitler? Nie realizują celu igrzysk? Medale losują w wielkiej kryształowej kuli?
Tu już strzeliłeś sobie w łeb, taki zajebisty zwolennik paraolimpiady, a nie wie, że są różne grupy niepełnosprawności? Oczywiście i tak nie wyłapałeś sensu mojej wypowiedzi, bo chodziło mi o to, że celem igrzysk olimpijskich jest wyłonienie najlepszego z najlepszych, a nie najlepszego z jednorękich, czy niewidomych, więc nie można traktować olimpiady na równi z paraolimpiadą w sensie zrównywać nagrody pieniężnej za medal.
Medali może i jest więcej co nie zmienia faktu, że u nas w sporcie liczą się pieniądze, a nie chęci, i do tego zmierzam.
To czemu paraolimpijczycy domagają się takiej samej nagrody za medal jak olimpijczycy? Pozostawię kwestię, że teraz na paraolimpiadzie też próbują zarobić jak najwięcej różne konsorcja.
Nie pokazałeś mi, że nie umiem czytać, a skoro Cię moje pozdrowienia uraziły bardziej od pizdy, to nie będę Cię więcej pozdrawiał.
Pokazałem. Już w tym co teraz napisałeś, wykazałeś się brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, przecież tylko zauważyłem fakt, że w tym samym poście obrażasz mnie, a następnie pozdrawiasz, co jest przecież absurdalne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów