18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gracii 2012-12-03, 17:01 1
ja tam uważam wręcz przeciwnie,

szacun dla tych co nie mają warunków a mają chęci i motywacje
Zgłoś
Schabik 2012-12-03, 17:12 1
Możecie mnie zjechać, ale wolę nic nie wygrywać ale za to mieć nogi.

Co nie zmienia faktu że szacun za to że się nie poddają mimo trudności.
Zgłoś
nekroboy 2012-12-03, 17:29
Powinni zrobić lola dla debili.
Zgłoś
brisen 2012-12-03, 17:47
Widze ze ktos lubi Coldplay'a na fb
Zgłoś
c24rny 2012-12-03, 17:56
taki tam freakshow
Zgłoś
z................k 2012-12-03, 18:29
Aż płakać się chce...

Wiem wiem mam trudny dzień.
Zgłoś
Dymekx 2012-12-03, 18:46
Ja nadal szukam sensu istnienia para olimpiady.
Zgłoś
darthbercik 2012-12-03, 18:46
@bziktheblue - Przykro mi ale niestety polska reprezentacja ma 3 naprawdę świetnych piłkarzy, tylko reszta taka jakaś ciamajdowata jest, i nie nadąża.
Zgłoś
sowka2301 2012-12-03, 19:31 1
nie no nie mogę...
na 20 ostatnich spotkań naszej reprezentacji wygralismy 10, przegralismy jedno.
przestancie pier..lic o naszej kadrze nie mając pojecia o wynikach i porównując ich do niewidomych.

Nie podoba sie? Kibicowac folksdojczom
Zgłoś
brK. 2012-12-03, 19:43 1
@Pater patriae

Powiem Ci, że jesteś pizdą
Co powiesz o Natalii Partyce która jest niepełnosprawna i brała udział na olimpiadzie w Londynie?
Mimo iż odpadła po dwóch pojedynkach zakwalifikowała się na OLIMPIADĘ dla NORMALNYCH?
Co powiesz o polskich OLIMPIJCZYKACH, którzy zdobyli 10(słownie tak, kurwa dziesięć) medali przez całe igrzyska w Londynie, a paraolimijczycy("specjalna grupa", ehe) 36, będąc na 9 miejscu w klasyfikacji medalowej?
Szczerze wolałbym oglądać tych ludzi, którym zależy na tym co robią, a nie chcą się tylko pokazać.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że zmienisz zdanie co do tych ludzi.
Zgłoś
Mr Dan 2012-12-03, 20:19
I niech mi ktoś teraz napisze, jak pod innym tematem, że to warunki genetyczne sprawiły, że są tacy dobrzy.
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-03, 20:33 3
brK. napisał/a:

@Pater patriae

Powiem Ci, że jesteś pizdą

Oho, ja Ci powiem, że nie umiesz czytać, ale zaraz do tego dojdziemy.
brK. napisał/a:

Co powiesz o Natalii Partyce która jest niepełnosprawna i brała udział na olimpiadzie w Londynie?

Brawa dla niej.
brK. napisał/a:

Mimo iż odpadła po dwóch pojedynkach zakwalifikowała się na OLIMPIADĘ dla NORMALNYCH?

Ciągle brawa dla niej.
brK. napisał/a:

Co powiesz o polskich OLIMPIJCZYKACH, którzy zdobyli 10(słownie tak, kurwa dziesięć) medali przez całe igrzyska w Londynie, a paraolimijczycy("specjalna grupa", ehe) 36, będąc na 9 miejscu w klasyfikacji medalowej?

Porównaj sobie ilość medali przyznawanych na olimpiadzie, a tych na paraolimpiadzie, bo widzę, że jesteś coś niedoinformowany, albo po prostu głupi.
brK. napisał/a:

Szczerze wolałbym oglądać tych ludzi, którym zależy na tym co robią, a nie chcą się tylko pokazać.

To sobie oglądaj, nikt Ci nie broni, najpierw zorganizuj kampanie, która zmusi jakąś stację żeby narażała się na straty finansowe, a potem sobie oglądaj, jeżeli Ci się nie uda, jedź na następne igrzysk paraolimpijskie i oglądaj na żywo.

brK. napisał/a:

Pozdrawiam i mam nadzieję, że zmienisz zdanie co do tych ludzi.

Najpierw mówisz, że jestem pizdą, a potem mnie pozdrawiasz...
Nie zmienię zdania do tych ludzi, bo już je mam, nie wiem, czy nie umiesz czytać (wskaż mi gdzie ich piętnuje, czy coś takiego).
Zgłoś
brK. 2012-12-03, 20:57
Pater patriae napisał/a:

Taa, to, że podjarałeś się jakimś dobrze skręconym filmikiem z dobrą nutą w tle, nie oznacza, że sama paraolimpiada jest taka zajebista...

Już negowanie idei paraolimpiady. Dlaczego się ma nie podjarać? Przecież to igrzyska olimpijskie też ludzi.

Pater patriae napisał/a:

Ja wolę oglądać olimpiadę, bo to tam ludzie realizują prawdziwy cel igrzysk, czyli być najlepszym z najlepszych, a nie najlepszym z jakiejś grupy...

To jest jakaś grupa? Dzielisz ludzi jak Hitler? Nie realizują celu igrzysk? Medale losują w wielkiej kryształowej kuli?

Medali może i jest więcej co nie zmienia faktu, że u nas w sporcie liczą się pieniądze, a nie chęci, i do tego zmierzam.
Btw. Nie pokazałeś mi, że nie umiem czytać, a skoro Cię moje pozdrowienia uraziły bardziej od pizdy, to nie będę Cię więcej pozdrawiał.
Zgłoś
pawu95 2012-12-03, 21:14
Czekam jeszcze na fajne akcje z szachow dla debili. Ci ludzie sa niesamowici, podziwiam ich bardziej niz normalnych sportowcow, ale nie oszukujmy sie, jak ktos gra na fortepianie nosem bo nie ma rak to placimy za fantastyczne show, umiejetnosci ktore nawet by sie nam nie snily, nie za najlepszy na swiecie koncert.
Zgłoś
Pater patriae 2012-12-03, 21:16 2
brK. napisał/a:

Już negowanie idei paraolimpiady. Dlaczego się ma nie podjarać? Przecież to igrzyska olimpijskie też ludzi.

Cóż, Ty masz na pewno problemy z czytaniem:

Cytat:

Zgadzam się i szacunek dla nich, przecież nigdzie nie powiedziałem, że trzeba zakazać tego, czy coś. Ale irytuje mnie te pierdolenie w mediach wszystkich znawców itd., że trzeba puszczać to w publicznej, bo tyle osób by to chciało obejrzeć, a nie może.

brK. napisał/a:

To jest jakaś grupa? Dzielisz ludzi jak Hitler? Nie realizują celu igrzysk? Medale losują w wielkiej kryształowej kuli?

Tu już strzeliłeś sobie w łeb, taki zajebisty zwolennik paraolimpiady, a nie wie, że są różne grupy niepełnosprawności? Oczywiście i tak nie wyłapałeś sensu mojej wypowiedzi, bo chodziło mi o to, że celem igrzysk olimpijskich jest wyłonienie najlepszego z najlepszych, a nie najlepszego z jednorękich, czy niewidomych, więc nie można traktować olimpiady na równi z paraolimpiadą w sensie zrównywać nagrody pieniężnej za medal.

Cytat:

Medali może i jest więcej co nie zmienia faktu, że u nas w sporcie liczą się pieniądze, a nie chęci, i do tego zmierzam.

To czemu paraolimpijczycy domagają się takiej samej nagrody za medal jak olimpijczycy? Pozostawię kwestię, że teraz na paraolimpiadzie też próbują zarobić jak najwięcej różne konsorcja.

Cytat:

Nie pokazałeś mi, że nie umiem czytać, a skoro Cię moje pozdrowienia uraziły bardziej od pizdy, to nie będę Cię więcej pozdrawiał.

Pokazałem. Już w tym co teraz napisałeś, wykazałeś się brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem, przecież tylko zauważyłem fakt, że w tym samym poście obrażasz mnie, a następnie pozdrawiasz, co jest przecież absurdalne.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem