Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szpitale, w których robią prześwietlenia i wożą pacjenta na wózku ???
I tam wolno to wszystko filmować telefonem ???
Kurwa - czy ja umarłem i to jest moja pośmiertna wizja ???, czy to się dzieje naprawdę !!!
I z tego kraju kpią i szydzą pisowskie trole na polskich portalach ???
Przecież w polsce jest epoka kamienia gotowanego w porównaniu do tego, co widać na filmiku !
W polsce wezwaliby na nią policję za filmowanie, a ci odebraliby telefon
a jakby nikt z rodziny nie przyjechał dać sukom pielęgniarkom łapówki,
to odesłałyby laskę do lekarza rodzinnego.
Jeśli chciała w ten sposób skomentować osiągnięcia rosji w wojnie z Ukrainą to jej się udało.
Postanowiła nagrać śmieszny filmik i to jej się udało.
Tępa dzida.
Tepa, fakt. Ale trzeba przyznać, że nie piszczy jak pizda, trzyma fason.
[ Dodano: 2024-08-19, 15:54 ]
W Rosji mają działającą służbę zdrowia ???
Kurwa - czy ja umarłem i to jest moja pośmiertna wizja ???, czy to się dzieje naprawdę !!!
Przecież w polsce jest epoka kamienia gotowanego w porównaniu do tego, co widać na filmiku !
To co pokazują, to masz w Moskwie, w Petersburgu i ..... tyle. I to nie dla wszystkich.
Tepa, fakt. Ale trzeba przyznać, że nie piszczy jak pizda, trzyma fason.
To co pokazują, to masz w Moskwie, w Petersburgu i ..... tyle. I to nie dla wszystkich.
Ale pierdolisz głupoty
W Rosji mają działającą służbę zdrowia ???
hahaha jaki ty jesteś tępy jak trzonek od siekiery !! brak słów
Jakieś argumenty?
Że ruskie to nie tylko moskwa i petersburg i mają tam kilka jeszcze wiekszych miast pomijając juz ze niestety mają o wiele latwiej dostępną służbę zdrowia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów