O wy kurwy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rebeliant_ZPF napisał/a:
@up: To, że rodzice to pizdy, które nie potrafią rozmawiać ze swymi dziećmi nie jest powodem by oklepywać kogoś po ryju za seks na środku łąki, gdzie nie ma nikogo w promieniu wielu metrów (film jest najprawdopodobniej z maksymalnym zbliżeniem cyfrowym czyli kręcony z dobrych 100 jardów).
Wkurwia mnie obecność na świecie ludzi typu "cnotliwy i świątobliwy z przodu, a niemoralne ścierwo z tyłu". Gdyby byli świętymi... ale kurwa na 100% nie są.
To ładnie miałeś w domu. Mama z tatą nauczyli cię że można jebać się wszędzie i kiedy tylko przyjdzie na to ochota. Jak psy albo inne zwierzęta. Usłyszałeś kiedyś od mamy "ciesz się że nie szczekasz, taka była balanga"?
Tym co to nie przeszkadza, walą pewnie konia w autobusach patrząc kobietom głęboko w oczy.
zleciało się grono POprawnyh
Coś czuję, że gdyby biały tak postąpił z czarnymi, to co niektórzy hipokryci, by mu przyklaskiwali.
No prosze, seks w miejscu publicznym jest bardzo nieobyczajowy wg sadolowych ekspertów moralności
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów