📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwisko z lewej mogłoby mi obskoczyć chuja tym tłustym dupskiem. Uwielbiam!
Gdzie on takie coś kupił? Ta z wielką dupą była na promocji "dwie w cenie jednej"?
Na alledrogo nie widziałem. Poszukam na aleexpress.
Na alledrogo nie widziałem. Poszukam na aleexpress.
@up chyba w biedronce ostatnio była taka promocja, ale tylko za okazaniem karty VIP, kolega mówił..
Nawet jak bym był na półrocznym poście i jajka miał tak przepełnione, żeby puszczały uszczelki i ciekło z końcówki to w życiu takie małpie tańce godowe by mnie nie podnieciły.
To jest zaprzeczenie jakiejkolwiek zmysłowości i erotyki.
Zwykły atawizm. Zwyczaje pochodzące w prostej linii od zwierząt chodzących na czterech łapach u których samice potrząsają wypiętymi narządami rozrodczymi aby zachęcić samca do spółkowania.
Temat do działu animal planet.
To jest zaprzeczenie jakiejkolwiek zmysłowości i erotyki.
Zwykły atawizm. Zwyczaje pochodzące w prostej linii od zwierząt chodzących na czterech łapach u których samice potrząsają wypiętymi narządami rozrodczymi aby zachęcić samca do spółkowania.
Temat do działu animal planet.
uho82 napisał/a:
Koleś ze skrzypcami i reszta komentujących u góry to pedały.
Czekałem na takiego stulejarza jak ty. Niby 36 lat, a taki zjebany
Każdy kogo podnieca srerk, to dla mnie podludz, który powinien wracać na drzewo, czyli tam gdzie jego miejsce - wśród małp.
Na harda z tym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów