📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wcielenie temu byli małpą na drzewie
Sensymiliana, mialem jedenascie lat kiedy tak robilem i sluchalem Linkin Park, bo to Linkin Park leci, nie? Niewazne, wazne ze powiedz im zeby osiagneli lepszy poziom przed wkladaniem na internet, bo serwery mamy prawie pelne
@up jak miałam 11 lat też wchodziłam na wszystko na co się dało i przeżywałam kam bek na trzepaki i place zabaw ale teraz ani ja ani ty nie umiemy tego powtórzyć więc stul dziób i nie martw się o serwery, ktoś na pewno kiedyś przeinstaluje internet
a autorowi piwo za śliczny koniec
a autorowi piwo za śliczny koniec
piwo dałem, ale widze ze ucieta końcowka filmu
może bylby 1 fail chociaz ;d
może bylby 1 fail chociaz ;d
e tam u nas by jakies stare rury mordy w tle darły że kosciół dewastuja i zbeszczeszczaja biegajac po scianach swiatyni buciorami
bardziej to freerunning ale git miejscowki maja i daja do pieca niezle
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
to się pochwalę naszą lokalną grupą. Chłopaki stosunkowo niedawno zaczęli, a już są nieźli.
Widać, że Polacy jakość Chujowa jak barszcz.
Sadistic napisał/a:
Widać, że Polacy jakość Chujowa jak barszcz.
Skoncz narzekac. Chlopaki pewnie niebogate na lepsza kamere ich nie stac. Imponuja mi tym ze nie siedza przed komputerem a cwicza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów