Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ej cos jest dziwnego w tym materiale... jaki samochod osiaga taka predkosc bez dodawania gazu ?
Policz ilość butów na nogach pani kierowniczki, przekalkuluj intelektualnie gdzie może hipotetycznie znajdować się prawy but skoro nie jest na nodze pani kierowniczki, przemyśl dobrze jaki pedał znajduje się po prawej stronie, zastanów się wciśnięcie jakiego pedału powoduje przyspieszenie w aucie i dokonaj analizy zgromadzonych materiałów.
Wniosek: prawy but pani kierowniczki zakleszczył się między pedałem gazu a dywanikiem powodując nagłe, niekontrolowane przyspieszenie, rozjechanie i w konsekwencji śmierć pani kierowniczki
Policz ilość butów na nogach pani kierowniczki, przekalkuluj intelektualnie gdzie może hipotetycznie znajdować się prawy but skoro nie jest na nodze pani kierowniczki, przemyśl dobrze jaki pedał znajduje się po prawej stronie, zastanów się wciśnięcie jakiego pedału powoduje przyspieszenie w aucie i dokonaj analizy zgromadzonych materiałów.
Wniosek: prawy but pani kierowniczki zakleszczył się między pedałem gazu a dywanikiem powodując nagłe, niekontrolowane przyspieszenie, rozjechanie i w konsekwencji śmierć pani kierowniczki
Ażesz ty "dedektywie"... jednego buta zauważyłem na końcu, ale nie pomyślałem, że może się drugi zakleszczyć na geju gazu.
Jak mozna samego siebie przejechac swoim samochodem
Jak chuj widać ręce na kierownicy.
Ciekawie...wychodzisz do samochodu a tam taki widok. Tylko co robić, pomagać czy ruchać?
Uwazaj by ciebie to nie spotkało jak trafisz do więzienia. Później bedziesz chodzić na parady lgbt razem z chłopakiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów