📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
a przed chwilą oglądałem czech streets
piwo za fantazyjne zabezpieczenie miejsca pachołkami
eclave napisał/a:
Obrazek
otomoto.pl/toyota-auris-1-33-vvt-i-terra-C26966720.html
No spoko, ale żeby nie odróżnić liczby drzwi?
Ja potrafię tak zaparkować, tylko niech mi ktoś potrzyma piwo...
Zajebała pod kątem w murek, co spowodowało przesunięcie auta.
Dla mniej wtajemniczonych czerwoną kredą jest obrysowany prawdopodobny tor jazdy tej kobiety.
Prędkość z jaką poruszała się można oszacować na około 40 km/h (w trakcie uderzenia), niestety na powyższych zdjęciach nie widać, jakoby kierowca hamował, jednak po powyższych zdjęciach nie mogę ustalić, jaki był powód tego wydarzenia... Mogę jedynie przypuszczać, że jednym z powodem mogło być to, że kierowcą była kobieta.
Dla mniej wtajemniczonych czerwoną kredą jest obrysowany prawdopodobny tor jazdy tej kobiety.
Prędkość z jaką poruszała się można oszacować na około 40 km/h (w trakcie uderzenia), niestety na powyższych zdjęciach nie widać, jakoby kierowca hamował, jednak po powyższych zdjęciach nie mogę ustalić, jaki był powód tego wydarzenia... Mogę jedynie przypuszczać, że jednym z powodem mogło być to, że kierowcą była kobieta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów