18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Nie ma to jak debil za kierownica

Szukalem po tagach ale nie znalazlem, jesli bylo to mod niech to wypierdzieli.

Nie bijcie, to moja pierwsza wrzuta
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
amre 2012-10-25, 16:11 1
Cytat:

Ten cud techniki jak go nazywacie ma tak ch*jowe sprzeglo ze 99 % kierowcow na tym portalu wlacznie ze mna nie byloby w stanie tym ruszyc. Dziekuje

Ja nie miałem problemów z ruszaniem 911 a nie uważam się za jakiegoś pierwszego na 100

MaszSziwe? napisał/a:

Straszny debil . Po ki ch*j on tyle gazu mu daje ? No i ma za kare ! Gorzej jak to był np pracownik ,który musiał autem na lawete wjechać . To ma teraz troszku przej***ne

Men, jeździłęś ty kiedyś samochodem? Gość nie dał prawie wcale gazu - tylko tyle żeby podjechać pod górkę, bo laweta dość stroma była. Każda tylnonapędówka zachowałaby się w tej sytuacji tak samo. Grawitacja ciągnęła furę w dół, a opór desek o asfalt był mniejszy niż kół o deski.
Każdy nawet dobry kierowca widząc że samochód stoi i nie podjeżdża dodałby gazu a to się kończy wystrzeleniem desek z tyłu. Deski były ustawione jak na przednionapędówkę - po prostu ktoś miał zjebany zmysł przewidywania sytuacji.
Zgłoś
Sombrero360 2012-10-25, 16:11
michalkamienpl napisał/a:

Ten cud techniki jak go nazywacie ma tak chujowe sprzeglo ze 99 % kierowcow na tym portalu wlacznie ze mna nie byloby w stanie tym ruszyc. Dziekuje

Tak - 99% kierowców sadola nie umiałoby nawet ruszyć tym cackiem. Ja pewnie też bym tego nie umiał. Ale ten samochód nie ma chujowego sprzęgła. Ma sportowe sprzęgło Chujowe to miała moja 13 letnia skoda felicia, rocznik 1997
Zgłoś
ripman 2012-10-25, 17:08
gdzie było ESP ja sie pytam
Zgłoś
a................0 2012-10-25, 18:06
@up w dupie, wiesz w ogóle co to jest ESP?
Zgłoś
grzechu86tonie 2012-10-25, 18:27
kolejny dowód na to ze im mniejszy mózg tym wieksza pojemnosc silnika
Zgłoś
Karlo10 2012-10-25, 22:05
Mimo, że ktoś już bodajże dwukrotnie wytłumaczył w komentarzach, że wina za wypadek stoi po stronie osoby, która układała deski, oni wciąż muszą przypierdalać się do kierowcy. Jak zwykle zresztą zaraz pojawi się tutaj stado pierdolonych "znawców tematu", kłócących się o rzekomo "chujową skrzynię biegów".. Nosz do kurwy nędzy! Panowie opanujcie kompleksy, bo przeglądając komentarze czasami mi się chuj do dupy chowa ze wstydu za Was..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem