Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
BMWswap 2013-10-12, 1:15
nie można powiedzieć bo babka w corsie, auto miała wymierzone dobrze bo podjeżdzała na centymetry i było ok, ale jezeli chodzi o logiczne myślenie w tym przypadku to brak mi słów. ta przynajmniej walczyła, bo druga tępa dzida w passacie wolała poczekać aż chyba wszyscy wyjadą z parkingu.

P.S. w ciągu ostatniego tygodnia w moich okolicach były 4 wypadki. wszystkie spowodowane przez baby. oto rekordzistki

zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/na-czolowke-pojechala-...

zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/fiat-na-dachu-renault-...
Zgłoś
Zjuq 2013-10-12, 1:24
Brumm22 napisał/a:

Oczywiście, że kobieta, bo jakby inaczej !
No, ale najważniejsze, że nikt nie zginął.

Chyba największy pech ...
Zgłoś
P................r 2013-10-12, 1:24 10
jawor2009 napisał/a:

Tak dla wyjaśnienia dla gimbusy:
1.Ów model jak niektóre osoby zauważyły, nie posiadał wspomagania kierownicy 1.0 , 1.2 benzyn , nie wiem jeszcze jakie ale ja osobiście miałem 1.2 bez wspomagania i jeździło się jak czołgiem .
2. Pani sobie tak wyjeżdża, bo jak minimalnie jedzie to lepiej się kręci kierownicą .

Tak wiem, że można to zrobić lepiej itp .

Dla mnie może nawet 3 dni wyjednać.

P.S.

Tak wiem 90% z komentujących to Kubica , i zaczynali od razu od SLS AMG z 600 koni .

Dziękuje dobranoc .

rozumiem Twoje rozgoryczenie. Jak wynika z tego to też tak wyjeżdżałeś z parkingu, bo bez wspomagania byłeś?
Zgłoś
Adaskowaty 2013-10-12, 1:25 1
silownia Jarka Dymka Malbork:DD
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-10-12, 1:54
boże, aż strach parkować w takich miejscach. tępe pizdy mogą w chwilę zniweczyć cały wysiłek , serce, i środki jakie włozyło się w swój ukochany dupowóz. licencja na zmywanie garów to max na co zasługują
Zgłoś
Antidesperate 2013-10-12, 1:55
Strach jeździć jak człowiek ma świadomość, że takie padaki umysłowe siedzą za kierownicą. Świat poza kuchnią nie jest przystosowany dla kobiet.
Zgłoś
GerWaZyProtaZy 2013-10-12, 2:05
Już myślałem że po 1 min sobie poradzi i wycofa do końca i pojedzie do przodu, ale nie zawiodła nas
Zgłoś
Skora2 2013-10-12, 2:07
ktos ogarnia nutke [znak zapytania] bo nie wiem jak zrbic.
Zgłoś
S................n 2013-10-12, 2:17
Szkoda, że w nic na koniec nie przypierdoliła, bo tak to bez puenty filmik jest.
Zgłoś
d................t 2013-10-12, 2:18 6
jawor2009 napisał/a:

Tak dla wyjaśnienia dla gimbusy:
1.Ów model jak niektóre osoby zauważyły, nie posiadał wspomagania kierownicy 1.0 , 1.2 benzyn , nie wiem jeszcze jakie ale ja osobiście miałem 1.2 bez wspomagania i jeździło się jak czołgiem .
2. Pani sobie tak wyjeżdża, bo jak minimalnie jedzie to lepiej się kręci kierownicą .
Tak wiem, że można to zrobić lepiej itp .
Dla mnie może nawet 3 dni wyjednać.
P.S.
Tak wiem 90% z komentujących to Kubica , i zaczynali od razu od SLS AMG z 600 koni .
Dziękuje dobranoc .

Hahahaha
To Jawor jest na filmie, to Jawor
Zgłoś
s................i 2013-10-12, 4:38
Temu kondonowi z bialego kombi powinien ktos opony przepierdolic moze by sie nauczyl zeby nie zajmowac dwoch miejsc naraz
Zgłoś
bartex1355 2013-10-12, 7:25
Ja to bym nie wytrzymał jakbym coś takiego widział. Poszedłbym i jej pomógł O.o
Zgłoś
orientujsie 2013-10-12, 7:42 2
ta da..

Zgłoś
jeloo 2013-10-12, 8:03
Czyli jak skomplikować sobie prostą czynność.

@jawor
A co ma wspomaganie do tego? Wystarczy ruszyć delikatnie, żeby kręciło się o wiele łatwiej. Problemem nie jest brak wspomagania, tylko brak umiejętności logicznego myślenia. Zresztą ta druga w passacie też ma z tym problem, szkoda, że się filmik tak wcześnie skończył.
Zgłoś
crash24 2013-10-12, 9:10 1
Ta pani ewidentnie zdała egzamin na prawo jazdy za MEGA LODA z SUPER POŁYKIEM satysfakcja egzaminatora na 100% a nasz ubaw z takich półproduktów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem