📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bogaty golas - bogato na zewnątrz, a wyposażenie podstawowe. Zabrakło $$$ na pakiet parkowania
Sewwww napisał/a:
Dla mnie to nieprawdopodobne jak ktoś mógł dorobić się takiego auta, będąc takim imbecylem który nie umie podstawowego parkowania zrobić.
To, że ktoś nie potrafi jeździć samochodem nie znaczy od razu, że nie potrafi zarabiać pieniędzy są różne skuteczne sposoby. A na zaparkowanie w takim miejscu chyba tylko jeden.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Polówka jest krótsza, więc siłą rzeczy musiałoby...
Co nie oznacza, że byłoby dobrze...
Więc jednak rower.
Widzialem filmiki z Julkami w Smartach odpierdalajacymi gorszy cyrk.
Są dwie rzeczy w rzucie mężczyzny na które może patrzeć w nieskończoność.
Zachód słońca i parkując kobieta.
Zachód słońca i parkując kobieta.
Kurwa powinna na podstawie tego materiału stracić dożywotnio pozwolenie na prowadzenie pojazdów mechanicznych. Że też nikt tego ie posyła do prokuratur! Przecież to dowód bezpośredni na zamiar zabójstwa z premedytacją - czyli przestępstwo. Moja baba oczywiście pierdoli w takich wypadkach durnoty typu: może miała zły dzień w pracy, może usłyszała diagnozę itp. Baba to baba - won do kuchni.
Jak dobrze, że żonka wraca o stałej porze po pracy
Manii napisał/a:
Widzialem filmiki z Julkami w Smartach odpierdalajacymi gorszy cyrk.
Pomyśl, co odpierdalałyby w Cayene...
panar3 napisał/a:
Kurwa powinna na podstawie tego materiału stracić dożywotnio pozwolenie na prowadzenie pojazdów mechanicznych. .
Potłukłeś się?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów