📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@chybeck
Twoim zdaniem 2 kawałki sylikonu to kobieta? Zapomnij. Od cycek w dół jest super, piękna dupcia, ale kompletna kobieta to to na pewno nie jest.
Twoim zdaniem 2 kawałki sylikonu to kobieta? Zapomnij. Od cycek w dół jest super, piękna dupcia, ale kompletna kobieta to to na pewno nie jest.
@up kózka w tych Twoich wykresach nie ma Polaków bo by statystyki zawyżali
Ale paskudny kitajcowaty ryj.
Kurwa. Moda na zjebane parodie - parodiuje się wszystko i o wiele za często. A jak coś się dzieje o wiele za często, to bierze mnie na rzyganie. Chujowe! Chujowe! Chujowe! Chujowe kurwa! Rzygam! Najgorzej jak komuś się jeszcze wydaje, że jest zabawny! I do tego ta "panna" co wygląda jakby mleczaki straciła w oborze, na dystrybutorach sterydów dla krów! Jak komuś się ona podoba, to chociaż o gustach się nie dyskutuje, to... a co mi tam - rzygam!
Nie znam tej piosenki i po kilku sekundach stwierdziłem, że nie chcę poznać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów