📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
tapsik napisał/a:
Mam takie same głośniki
niedosc ze chcialem napisac ze jest entą osobą u ktorej widze te glosniki to jeszcze Ty je masz.
idzcie w chuj,ide do saturna.
Tak tez jestes posiadaczem tych głośników,Creative.
ten pies jest brzuchomówcą i cały czas trzyma łapę w dupie tej qkły
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
co za łeb głośniki ma odwrotnie ==' i w FPS'y chce grać jeszcze zapewne.
Polaryzacja mentalności twojego umysłu nie obliguje na dalszą merytoryczną konwersacje z tobą.
widac,ze chlopak mial trudne dziecinstwo i ciezkie zabawki a z niego to kurwa jest ojciec neo
kto go strugal?Ojciec neo...
kto go strugal?Ojciec neo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów