📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tu wyczuwam pewną ironię. Żeby ją spotęgować zrzućmy trochę antyislamskich ulotek ciapakom z samolotów.
A tam ulotek. Rospylać świńską krew z samolotów.
ps: jest pozytyw sytuacji ze zdjęcia, będzie gdzie rower zaparkować
Snajperr napisał/a:
A tam ulotek. Rospylać świńską krew z samolotów.
No ale wtedy ironii nie będzie, tutaj chodzi o to żeby właściwie gówno zrobić. Tak samo jak Alianci po ataku niemiec na Polskę. A świńską krew lepiej zachować jakby nas mieli "odwiedzić".
pianista napisał/a:
Tak będzie niestety. Jeśli nic nie zrobią to brudasy całą Europę opanują. I to na prawdę nie jest śmieszne. Nasze dzieci będą gnić w tym syfie i kto wie, może nawet będą ginąć z rąk muzułmanów.
Taka wizja jest przerażająca.
Chciałeś powiedzieć, twoje statystyczne niecałe PÓŁ dziecka, tak? Problem nie leży po stronie muzułmanów. Oni po prostu wypełniają pozostawiane przez europejczyków "nisze ekologiczne".
Poczekać tylko jak Breivik wyjdzie z pierdla.
O kurwa, napisałem niemcy z wielkiej litery ;/
tak mi wstyd... Pierdolone przyzwyczajenia ;(
tak mi wstyd... Pierdolone przyzwyczajenia ;(
Jest jeden plus tego jak się tak wszyscy w jednym miejscu do allaha (celowo z małej) modlą. Jedna bombka i po sprawie
Nie ma co panikować. Przeżyliśmy plagę katolicką to i islamską przeżyjemy.
Do tej islam najbardziej dał się we znaki tym krajom:
Francja
Belgia
Wielka Brytania
Szwecja
Norwegia
Niemcy
Nie ma co dywagować, tylko trzeba pomyśleć nad planem B. A w moim mniemaniu wystarczy spiknąć się z Hiszpanią, Portugalią, Czechami, Słowacją, Węgrami, Bułgarią, Grecją, Irlandią i Finlandią i stworzymy sobie własną Unię Europejską, gdzie uregulujemy przepisy dotyczące udziału religii w życiu publicznym
Francja
Belgia
Wielka Brytania
Szwecja
Norwegia
Niemcy
Nie ma co dywagować, tylko trzeba pomyśleć nad planem B. A w moim mniemaniu wystarczy spiknąć się z Hiszpanią, Portugalią, Czechami, Słowacją, Węgrami, Bułgarią, Grecją, Irlandią i Finlandią i stworzymy sobie własną Unię Europejską, gdzie uregulujemy przepisy dotyczące udziału religii w życiu publicznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów