Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno zdanie do napisania. Po co do szkoły chodzisz?
Kurwa moje podatki
Mój kolega z byłej klasy ze szkoły średniej mówił: "Ty byś tam poszłeś"
jak już zginiesz to chuj Cię to interesuje czy ktoś Ci robi fotki czy Cię wyrucha pośmiertnie?
Pani nie skasowała bilety i musiała opuścić autobus i wpadał pod koło
I teraz już wiem Kto tłumaczy z Ang w Google Translate!
Ten to musi być Dziany...
Pani nie skasowała bilety i musiała opuścić autobus i wpadał pod koło
Daj nam chociaż małą szanse na zrozumienie tego co piszesz!
jak nie potraficie zrozumieć naprawdę co jest napisane pomimo prostych błędów spowodowanych pisaniem na szybko to jesteście naprawdę tępi. ale nie kurwa, oczywiście miodki muszą sie dopierdolić, jakby to było najważniejsze w temacie. studenciki jebane, oj jacy wy doświadczeni i poprawni jesteście. a te podatki to co najwyżej wasi starzy płacą.
ps: wasze stare opierdalają kiełbachy kosmitom
Pani nie skasowała biletu i musiała opuścić autobus. Niestety wpadła pod koła.
Pani nie skasowała biletu i musiała opuścić autobus. Niestety, wpadła pod koła.
Jak już poprawiasz to poprawiaj dokladnie
Kiedyś miałem podobną sytuacje. Wracałem pks'em ze szkoły. Zatrzymujemy się na jednym przystanku z tyłu wysiada babcia a że robiła to bardzo powoli, a kierowcy się bardzo spieszyło debil ruszył jak babcia była na ostatnim schodku i wypadła po czym autobus podskoczył jak by po czymś przejechał a koleś w długą ani nie zobaczy co się dzieje ani się nie zatrzyma, cały autobus zaczął na niego drzec ryja, na szczęście się okazało że się babcia wyjebała, ale to "podskoczenie" to był krawężnik.
Czuje bajkopisarza... Czy czasem tylne drzwi w autobusach, nawet starych autosanach H9 nie są zawsze za tylną osią?
wszyscy czepiający się błędów w poście - wypierdalać jebane pizdusie, pierdoleni poloniści do szkoły uczyć.
jak nie potraficie zrozumieć naprawdę co jest napisane pomimo prostych błędów spowodowanych pisaniem na szybko to jesteście naprawdę tępi. ale nie kurwa, oczywiście miodki muszą sie dopierdolić, jakby to było najważniejsze w temacie. studenciki jebane, oj jacy wy doświadczeni i poprawni jesteście. a te podatki to co najwyżej wasi starzy płacą.
To, że jesteśmy w internecie nie oznacza, że kurwa nie trzeba starać się mówić/pisać w miarę poprawnie.
Ja rozumiem zrobić jakiegoś orta czy też jedną literówkę - zdarza się każdemu. Ale to już przesada. Lenistwo, czyste lenistwo.
Wyobrażasz sobie w codziennym życiu, że kolega pyta Cię co się stało, a Ty mu odpowiadasz:
"Pani nie skasowała bilety i musiała opuścić autobus i wpadał pod koło"?
Oczywistością jest, że każdy zrozumiał o co chodziło, ale raczej zwraca się uwagę dla dobra autora tego rewelacyjnego zdania. Bo się gościu tak przyzwyczai, a przyjdzie czas kiedy będzie trzeba napisać coś oficjalnie i wtedy dupa zbita. ;p
wszyscy czepiający się błędów w poście - wypierdalać jebane pizdusie, pierdoleni poloniści do szkoły uczyć.
Czepianie się tego że zwracamy mu uwagę mogę zrozumieć....ale myślenie że nie rozumiemy tego co napisał....żałosne Nikt z nas nie jest poprawny i doświadczony, ale do chuja pana, jakieś granice błędu istnieją. A tak wgl to przyjeb se.
Było to rok temu jak szedłem do szkoły niestety nie udało mi się uchwycić pani bez worka ;/
Ktoś tu długo kibluje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów