📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
SkoPio1 napisał/a:
„Napewno”
Na pewno nie.
Mocno wieje pod Kasprowym?
;>
Na pewno, to ty jesteś jakimś zjebem i zdecydowanie pomyliłeś portale. Ja rozumiem czepić się kogoś jak pomyli rz z ż, ale przypierdalać się o wyrażenie przyimkowe, to nie wiem przed kim chcesz tu zabłysnąć. Magister rehabilitowany w dupe jeb…
piterpiotrek napisał/a:
nie ma to jak strzelac do bezbronnych zwierząt i się tym chwalic...to sie nazywa dowartosciowanie kosztem smierci
Kurczak którego wpierdalasz w KFC albo krowa którą wpierdalasz w Macu też były bezbronne, nawet dużo bardziej bezbronne. Dowartosciowuje cię takie żarcie? Nie żryj ich.
RobsoN napisał/a:
Na pewno, to ty jesteś jakimś zjebem i zdecydowanie pomyliłeś portale. Ja rozumiem czepić się kogoś jak pomyli rz z ż, ale przypierdalać się o wyrażenie przyimkowe, to nie wiem przed kim chcesz tu zabłysnąć. Magister rehabilitowany w dupe jeb…
A niech się przypierdala. Może dzięki temu lżej mu w życiu
po prostu usa.tam możesz wszystko.i nic nikogo nie dziwi.
Myślę, że to inteligentny gość. IQ 15.
Strzał ładny (lekko spóźniona komora) więc zwierz się nie męczył i szacun dla gościa za to, że mimo inwalidztwa (nawet jeśli to efekt obżarstwa a nie paraliżu) potrafi skutecznie oddać strzał do płochliwego zwierza (chociaż pewnie czas rui więc był znacznie mniej ostrożny).
Pewnie zabił jelenia z głodu, bo niema co żreć
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów