Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciężarówka przed nim, ten sam transport i ładunek...
Łoo kurwa nie pierdolcie, ze to tylko na klockach stało. Bhp poziom Chiny.
W starciu z tym tonażem, pasy nie pomogły ani kierowcy ciężarówki a tym bardziej motopiczy
Gościu nie zrozumiał,
Nie spinaj się jak gonzo po kresce albo bardziej w stronę tematu, jak pas transportowy, bo w końcu popuścisz
Do takich ciężarów stosuje się łańcuchy zabezpieczające a nie pasy...
Kontekst mojego komentarza był wybiórczo prześmiewczy z nutą ironii sytuacyjnej.
Jak skończą Ci się wakacje i będziesz szedł do szkoły, to i zobacz jak ciężkie ładunki pięknie spięte są na naczepach
Zabłysnąłeś jak chrząstka w salcesonie
Później chciał wybrnąć, ale mu nie wyszło i zrobił z siebie głupiego
Tak to jest jak się nie ma pojęcia, a wypowiada na wszystkie tematy.
Gościu nie zrozumiał,
Później chciał wybrnąć, ale mu nie wyszło i zrobił z siebie głupiego
Tak to jest jak się nie ma pojęcia, a wypowiada na wszystkie tematy.
Szanowny Panie Siurek... (tak, tutaj też błąd sytuacyjny - żebyś nadążył)
W pierwszych słowach mojej wypowiedzi kierowanej do Ciebie rzucam fakt, że cieszę się niezmiernie z tego że czytasz... moje komentarze również
Natomiast widzę, że czytać i rozumieć to już niestety w parze nie idzie.
Napisałem wyraźnie, cytuję..."Kontekst mojego komentarza był wybiórczo prześmiewczy z nutą ironii sytuacyjnej".
Równie dobrze mógłbym napisać, że motopiczy potrzebne były pasy, jako przejście dla pieszych!
Ehhhh, jak dziecku, wszystko trzeba tłumaczyć
Dokąd zmierzasz piękny świecie
Miłego
Nie spinaj się jak gonzo po kresce albo bardziej w stronę tematu, jak pas transportowy, bo w końcu popuścisz
Kontekst mojego komentarza był wybiórczo prześmiewczy z nutą ironii sytuacyjnej.
Jak skończą Ci się wakacje i będziesz szedł do szkoły, to i zobacz jak ciężkie ładunki pięknie spięte są na naczepach
No ja spinam pasami. Nawet na produkcji mają instrukjce co i jak spiąć. Jakbyś był kierowcą zawodowym tobyś wiedział, że można i pasami i łańcuchem. Także nie zabłysnąłeś laiku.
No ja spinam pasami. Nawet na produkcji mają instrukjce co i jak spiąć. Jakbyś był kierowcą zawodowym tobyś wiedział, że można i pasami i łańcuchem. Także nie zabłysnąłeś laiku.
Przy masie ładunku i takim hamowaniu nawet łańcuchy nie pomogą
Kolejny mądry. Oczywiście, że pomogą inaczej dawno bym nie pisał na tym portalu. Wogóle nic bym nie pisał.
Kolejny mądry. Oczywiście, że pomogą inaczej dawno bym nie pisał na tym portalu. Wogóle nic bym nie pisał.
Achtung, TIR'owiec.
Moje miesięczne przebiegi, to 7-8 kkm i tak od 12 lat, więc przemilczę Twój jakże błyskotliwy komentarz.
Szerokości i prędkości wyprzedzania powyżej 5 km/h
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów