18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:18
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
picolo 2021-08-11, 16:37 1
~DMT napisał/a:

Ciężarówka przed nim, ten sam transport i ładunek...

Łoo kurwa nie pierdolcie, ze to tylko na klockach stało. Bhp poziom Chiny.
Zgłoś
Siarek94 2021-08-11, 17:26
trambulator napisał/a:

W starciu z tym tonażem, pasy nie pomogły ani kierowcy ciężarówki a tym bardziej motopiczy

Gościu nie zrozumiał,

trambulator napisał/a:

Nie spinaj się jak gonzo po kresce albo bardziej w stronę tematu, jak pas transportowy, bo w końcu popuścisz
Do takich ciężarów stosuje się łańcuchy zabezpieczające a nie pasy...
Kontekst mojego komentarza był wybiórczo prześmiewczy z nutą ironii sytuacyjnej.
Jak skończą Ci się wakacje i będziesz szedł do szkoły, to i zobacz jak ciężkie ładunki pięknie spięte są na naczepach
Zabłysnąłeś jak chrząstka w salcesonie

Później chciał wybrnąć, ale mu nie wyszło i zrobił z siebie głupiego

Tak to jest jak się nie ma pojęcia, a wypowiada na wszystkie tematy.
Zgłoś
trambulator 2021-08-12, 7:50 2
Siarek94 napisał/a:

Gościu nie zrozumiał,
Później chciał wybrnąć, ale mu nie wyszło i zrobił z siebie głupiego

Tak to jest jak się nie ma pojęcia, a wypowiada na wszystkie tematy.

Szanowny Panie Siurek... (tak, tutaj też błąd sytuacyjny - żebyś nadążył)
W pierwszych słowach mojej wypowiedzi kierowanej do Ciebie rzucam fakt, że cieszę się niezmiernie z tego że czytasz... moje komentarze również
Natomiast widzę, że czytać i rozumieć to już niestety w parze nie idzie.
Napisałem wyraźnie, cytuję..."Kontekst mojego komentarza był wybiórczo prześmiewczy z nutą ironii sytuacyjnej".
Równie dobrze mógłbym napisać, że motopiczy potrzebne były pasy, jako przejście dla pieszych!

Ehhhh, jak dziecku, wszystko trzeba tłumaczyć
Dokąd zmierzasz piękny świecie

Miłego
Zgłoś
Smokw 2021-08-12, 18:12
trambulator napisał/a:

Nie spinaj się jak gonzo po kresce albo bardziej w stronę tematu, jak pas transportowy, bo w końcu popuścisz
Kontekst mojego komentarza był wybiórczo prześmiewczy z nutą ironii sytuacyjnej.
Jak skończą Ci się wakacje i będziesz szedł do szkoły, to i zobacz jak ciężkie ładunki pięknie spięte są na naczepach

No ja spinam pasami. Nawet na produkcji mają instrukjce co i jak spiąć. Jakbyś był kierowcą zawodowym tobyś wiedział, że można i pasami i łańcuchem. Także nie zabłysnąłeś laiku.

trambulator napisał/a:

No ja spinam pasami. Nawet na produkcji mają instrukjce co i jak spiąć. Jakbyś był kierowcą zawodowym tobyś wiedział, że można i pasami i łańcuchem. Także nie zabłysnąłeś laiku.

Dmger napisał/a:

Przy masie ładunku i takim hamowaniu nawet łańcuchy nie pomogą

Kolejny mądry. Oczywiście, że pomogą inaczej dawno bym nie pisał na tym portalu. Wogóle nic bym nie pisał.
Zgłoś
trambulator 2021-08-13, 9:34
Smokw napisał/a:

Kolejny mądry. Oczywiście, że pomogą inaczej dawno bym nie pisał na tym portalu. Wogóle nic bym nie pisał.

Achtung, TIR'owiec.
Moje miesięczne przebiegi, to 7-8 kkm i tak od 12 lat, więc przemilczę Twój jakże błyskotliwy komentarz.

Szerokości i prędkości wyprzedzania powyżej 5 km/h
Zgłoś
Hikikomori 2021-08-14, 19:01
Yebane chinole, niezniszczalni, taka ciężarówkę rozjebał
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem