18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
maniu1962 2023-08-22, 2:47
Toyota Verso? Mam taką, już nic lepszego mnie w życiu nie spotka
Zgłoś
PękniętySłoik 2023-08-22, 3:24 4
Avocado napisał/a:

Weź odstaw alkohol i nie pisz głupot po nocach.

Ma chłop sporo racji. Dzisiaj ludzie mają tak nasrane we łbach od tej prostackiej propagandy,, że każdy kto nie z nami jest przeciwko nam. Wg. 90% ludzi dzisiaj świat jest czarno-biały. Albo jesteś dobrym szabes gojem, albo jesteś ruską onucą. Smutne.
Zgłoś
skywalker75 2023-08-22, 3:43 1
LizTruss napisał/a:

Kazdy ukr ci powie, że piwo to nie alkohol i po 5 to spokojnie można jechać samochodem
Glupoty? Ty nie znaju tej sytuacji z latajaca Polką? Nie znaju we Wrocławiu jak ukry zasnęli na środku mostu pijani w samochodzie? Ty nie znaju tak?

Nie pierdol nam tu po rusku onuco jedna...
Zgłoś
FatFinger0103 2023-08-22, 4:39
LizTruss napisał/a:

Kazdy ukr ci powie, że piwo to nie alkohol i po 5 to spokojnie można jechać samochodem
Glupoty? Ty nie znaju tej sytuacji z latajaca Polką? Nie znaju we Wrocławiu jak ukry zasnęli na środku mostu pijani w samochodzie? Ty nie znaju tak?

Możesz mi objaśnić o co chodzi, bo ja trochę nie w temacie, a jestem ciekaw. Dzięki
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-08-22, 5:45 1
FatFinger0103 napisał/a:

Możesz mi objaśnić o co chodzi, bo ja trochę nie w temacie, a jestem ciekaw. Dzięki

Chodzi o to, że od pewnego czasu na Sadolu uaktywniły się rosyjskie trolle, pewnie z jakiejś fermy gdzieś pod Moskwą. Moderacja najwyraźniej przyklaskuje temu, kto wie, może sami w tym siedzą. Wiadomo, żaden pieniądz nie śmierdzi.
Zgłoś
htp 2023-08-22, 9:22
A może to wlaściciel pojazdu broni go przed kradzieżą?
Zgłoś
Kurisu 2023-08-22, 13:02 1
JebacPis100procent napisał/a:

Chodzi o to, że od pewnego czasu na Sadolu uaktywniły się rosyjskie trolle, pewnie z jakiejś fermy gdzieś pod Moskwą. Moderacja najwyraźniej przyklaskuje temu, kto wie, może sami w tym siedzą. Wiadomo, żaden pieniądz nie śmierdzi.

ruskie trolle to nowoczesna wersja faszysty. jak lewacy na twitterze się nie zgadzali z czyjąś opinia, bo była sprzeczna z ich poglądami to nazywali taką osobę faszystą. Teraz jak nie podoba Ci się czyiś kontent albo post to wyzywa się od ruskich trolli. Ta moda też pewnie niedługo przeminie.
Zgłoś
Avocado 2023-08-22, 23:06
LizTruss napisał/a:

Nie wiem, nie gadam z Ukraińcami. Ale z latającą Polką chętnie poznam historie.
Co do zasypiania po pijaku to wystarczy się przejechać do mnie do Sopotu na Monciak…tragedia, jak co roku nazjeżdżało się bydło i wstyd z dzieciakiem wyjść z rana na spacer, o plaży i pijackich numerkach w krzakach nie wspomnę…takich zdjec tu brakuje

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem