Jako, że poziom nowej serii podróżnika ,,Michaela Patera'' poleciał w PISDUUU na krzywy ryj i nie bardzo przypadł mi do gustu wrzucam filmik z jego wyprawy na wieżę we Wrocławiu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mastahq3a napisał/a:
@upup
sadistica odwiedzam a siedze w biurze, polecam sobie odświerzyć definicję słowa prostak
@up
mnie
prymityw i plebejusz - to by sie zgadzalo.
@upup
konstruktywna uargumentowana krytyka mile widziana
@up
dzięki za opis swojej osoby, ale może jakieś zalety też masz?
konstruktywna uargumentowana krytyka mile widziana
@up
dzięki za opis swojej osoby, ale może jakieś zalety też masz?
Dla mnie facet jest przekozak A wam niech pupa nie puchnie już tak z tej zawiści
mastahq3a napisał/a:
I świata nie pozwiedzał tylko rosję, no chyba, że rosja to ten inny świat (albo światopogląd). Mógł to zamknąć w 20 odcinkach, a nie robić telenoweli.
Dolicz jeszcze do jego wypraw Europę i Demoludy, bo tam też był Bałkany też chyba pozwiedzał.
A materiały z wyprawy i tak były poucinane, w przeciwnym razie jechał by na Kołymę przez 50 odcinków.
@Up no ok, wtedy to mielibyśmy prawie modę na sukces (tylko bez ichnich zawiłości w drzewie genealogicznym)
Jego wyprawa do był swego rodzaju wyczyn, otarł się o niebezpieczeństwo kilkukrotnie i jedyne na co mógł najczęściej liczyć to życzliwość innych.
Ale to tutaj? Oglądnąłem, bo mnie tytuł z YT zaciekawił, a nawet za bardzo nie poruszył tematu tej wieży, tylko wystającego kutasa
Po mimo tego, że alpinizm przemysłowy albo prace z nim powiązane, to robota przejebana (znajomy opowiadał, że malował jakąś wieżę kościelną w Krakowie, o prawie 90 stopniowym nachyleniu. Stwierdził, że nie wysokość czy brak punktu oparcia były przejebane, a to, że jak się już wdrapał na górę to nie było mowy o schodzeniu przez następne 5 godzin albo dłużej do póki roboty nie skończyli. Oczywiście najgorzej w słońcu jak od blachy napierdala gorącem.) to mam nadzieję, że Michał P. nie zrobi z tego telenoweli, już lepiej by się go oglądało jakby jakieś ciekawostki historyczne opowiadał.
Jego wyprawa do był swego rodzaju wyczyn, otarł się o niebezpieczeństwo kilkukrotnie i jedyne na co mógł najczęściej liczyć to życzliwość innych.
Ale to tutaj? Oglądnąłem, bo mnie tytuł z YT zaciekawił, a nawet za bardzo nie poruszył tematu tej wieży, tylko wystającego kutasa
Po mimo tego, że alpinizm przemysłowy albo prace z nim powiązane, to robota przejebana (znajomy opowiadał, że malował jakąś wieżę kościelną w Krakowie, o prawie 90 stopniowym nachyleniu. Stwierdził, że nie wysokość czy brak punktu oparcia były przejebane, a to, że jak się już wdrapał na górę to nie było mowy o schodzeniu przez następne 5 godzin albo dłużej do póki roboty nie skończyli. Oczywiście najgorzej w słońcu jak od blachy napierdala gorącem.) to mam nadzieję, że Michał P. nie zrobi z tego telenoweli, już lepiej by się go oglądało jakby jakieś ciekawostki historyczne opowiadał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów