Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
(Tępy, a do tego oderwany z czat.onet, albo naszej klasy. Nie rozmawiać )
I jeszcze kolegów tu szukasz xD już masz tam gdzie zgłosiłeś społeczniaku xD
jebana patologia do utylizacji
masz racje jebac zlodziei i gwalcicieli z ubera
Elegancki wpierdol, wynajęli kurwe na kurs, kurwa zle wykonała usługę, kurwa dostała wpierdol....
Taki sam wpierdol byś od nich dostał. Trzeba mieć jaja by wozić najebaną (w biały dzień) polską patole. To ludzie bez mózgu i dla nich wszystko jedno czy Ty Polak, czy Ukrainiec.
[ Dodano 2024-10-11, 07:45 ]
@Adrian92: on tego nie rozumie. To idiota który te wszystkie mądrości od Korwina bierze. Przecież on na jedną szara komórkę.
Ale pinezkę w aplikacjach można przesuwać i ustawić ją idealnie w miejscu, gdzie chcesz dotrzeć.
A cierp przewiezie cie 10 razy dookoła miasta, jak wyczai, że nie znasz okolicy. Raz gość mnie przewiózł dookoła Gdańska 'prawdziwą taksówką', gdy wracałem lekko wstawiony z imprezy. Chciałbym jeszcze raz zobaczyć tę minę, gdy po 10 kilometrach krążenia po Gdańsku mu powiedziałem, że z punktu odbioru do punktu docelowego są trzy kilometry, bo mieszkam niedaleko praktycznie od urodzenia i taksówką z konkretnie ich korporacji na tej trasie kurs kosztuje 17,90zł - z czego 8zł to opłata początkowa i 3,30zł taryfa druga (nocna) za kilometr.
Siedział cicho do końca podróży, na końcu wydrukował paragon na ponad cztery dychy, schował go w boczek drzwiowy i powiedział że 15zł będzie git, tylko żebym do korporacji zgłaszał.
Nie ma znaczenia jak go prowadziła nawigacja. Nawigacja czasem prowadzi dziwnie. Ważne jest to, że pasażer wcześniej zna cene za kurs i jakby taksiarz nawet źle pojechał to i tak więcej nie zapłaci i tyle.
O typowi rycerze maryji, i wyborcy jarka
@: ciekawe czy jakby jarek czy tusk wypowiedzieli teraz wojne komus ruszyl bys w kamasze. Tylko debil ginie za decyzje politkow ktorzy pierwsi spierdola do schronow i za granice.
ty lewacka mordo ty byś pewnie jeszcze dupki nastawił i przepraszał xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów