Tęsknię za latami 90, problem Juleczek i Oskarków zostałby zamieciony na momencie...
Tęsknię za latami 90, problem Juleczek i Oskarków zostałby zamieciony na momencie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdybyś miał choć niewielkie pojęcie ekonomiczne
Napisał gość popierający typa cisnącego na dopłaty do kredytów.
twojego starego jednego z drugim zbanowac kretynie
co zwieracz popuścił, kiszka swędzi ?
Mają rację, wyjebać wot, przywrócić obowiązkową służbę wojskową.
A co ma jedno z drugim wspólnego?
co zwieracz popuścił, kiszka swędzi ?
no swedzi robie ci na leb a ty jeszcze sie oblizujesz
[ Dodano 2024-07-16, 17:56 ]
Właśnie dzieciaczku mentalny to ciŕ boli. Nienawiść polakow do polakow to twoja pożywką. Świat nie zamyka się w Pisie po czy czerwonych. Nie masz pojęcia o świecie bp nigdy go nie widziałeś i żyjesz w bańce nienawiści typowej polaczkowqtej.
ale morda tam
znow sobie wymyslasz wlasne bajki i cos tam pod nosem mamroczesz
no swedzi robie ci na leb a ty jeszcze sie oblizujesz
ale morda tam
znow sobie wymyslasz wlasne bajki i cos tam pod nosem mamroczesz
wez sie za siebie człowieku
Do obcych nie mogą strzelać....
Do swoich nie mogą strzelać....
Kurwa jak żyć....
Do rolników i gor
Ja pierdole jakie szambo w głowach, narazie to mały procent społeczeństwa ale to gówno postępuje. Uśmiechnięta polska tylko przyspiesza ten proces poprzez likwidowanie patriotyzmu ze szkół, wchodzi sie dzieciakom do dupy likwidując obowiązki, wpierdala im się do głów bzdury w postaci większych praw itd.
Jak sobie pomyśle że miał bym walczyć z ruskimi i bronić takiej chujni to aż się odechciewa.
To gówno płynie z zachodu i dostajemy wpierdol od zachodu bez użycia broni
Mają rację, wyjebać wot, przywrócić obowiązkową służbę wojskową.
Teraz to powiem chyba naprawdę drugi Hitler by się przydał żeby trochę społeczeństwa wyczyścić!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów