facebook.com/straztorun/posts/597712849178731?ref=embed_post
facebook.com/straztorun/posts/597712849178731?ref=embed_post
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sprawa jest prosta: Powodujesz wypadek pod wpływem alkoholu/środków odurzających, w których ktoś ginie -> jesteś sądzony za morderstwo.
Bez przesady, powodem było to że fiat czy też Ferrari jechało że zbyt mała prędkością.
Sprawa jest prosta: Powodujesz wypadek pod wpływem alkoholu/środków odurzających, w których ktoś ginie -> jesteś sądzony za morderstwo.
Nie, jesteś natychmiast utylizowany. Kara śmierci. Najlepiej w niedziele na rynku lub centrum miasta, parku. Dla kurew zza Buga lincz, ku uciesze ludu.
Tylko taka kara jest słuszna by się nauczyli.
no niestety jak się domyślam to max co dostanie to "nieumyślne spowodowanie śmierci" jakieś parę lat max, co jest chore kurwa jak nieumyślne jak sam sobie zdajesz sprawę, że jak wsiadasz naćpany/najebany i zabijesz kogoś to tak jakbyś popełnił morderstwo. Zawsze możesz być też synem KRÓLOWEJ ŻYCIA xDDD i wtedy jak zajebiesz nakurwiony 3 typów i siebie, to będzie traktowane jak "wypadek"
Nie powinno być się sądzonym, jesteś od razu zajebywany
,,,kieruneczek ,,,hahahah
Może tylko zjechał z drogi w bezpieczniejsze miejsce. Ja bym tak zrobił żeby mi ktoś w dupę nie wjechał.
A to nie Ukrainiec, Nocturno i inni proruscy, co ty na to? W Krakowie synki były najebane jak... Ukry?
Oni się uaktywniają tylko na rozkaz cetrali. Tej z Petersburga albo sztabu wyborczego Konfederosji.
Masz 69 lat, żyjesz sobie spokojnie, na emeryturze nic nie potrzebujesz,
I zapierdalasz do drugiej roboty, żeby dorobić do emerytury, żeby jakoś żyć
Bez wachania kara śmierci, gdybyśmy żyli w normalnym kraju.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów