szkoda gadać...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wystarczy spojrzeć w lusterko, trzeba jeszcze zerknąć w tylne okno, co dla większości chyba jest problematyczne
To się nie nazywa wyprzedzanie, tylko poruszanie się po swoim pasie.
A ja bym te motocykle wszystkie zdelegalizował. Dzisiaj żeby samochód był dopuszczony do ruchu musi spełniać szeregi norm bezpieczeństwa, strefy zgniotu, poduszki powietrzne, pasy a motocykl? a motocykl nic bo to silnik z doczepionymi kółkami
Menda jedzie lewym pasem to niech MOTOCYKLE wyprzedzają. a przy zmianie psa ZAWSZE trzeba skontrolować pas na który się wjeżdża .
bbbddd napisał/a:
zapraszam do przepisu drogowego, przyda ci sie ; )
czego kurwa??
zapraszam do słownika poprawnej polszczyzny
pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_o_ruchu_drogowym
lub Kodeks ruchu drogowego
"Zwolnij! Patrz w lusterka i podziwiaj jak zapierdalam!"
... ale wy wszyscy pierdolicie... Kierowca mógł mocniej skręcić na prawo i uradować nas cudownym materiałem, a tak to tylko chłoptaś pochwalił się na internatach motorkiem i płacze, że mu ktoś zajechał.
Wielcy mistrzowie szosy, zarówno "motorowerzyści" i Ci normalni ludzie co siedzą za kierownicą.
Wielcy mistrzowie szosy, zarówno "motorowerzyści" i Ci normalni ludzie co siedzą za kierownicą.
W ogóle ludzie, którzy mają trochę oleju w głowie muszą myśleć za innych.
Chuj że ja miałem pierwszeństwo, nie złamałem przepisów nie moja wina, kiedy to ja mogę być inwalidą przez cymbała, więc wolę myśleć za niego.
Zdrowy rozsądek pomaga
Chuj że ja miałem pierwszeństwo, nie złamałem przepisów nie moja wina, kiedy to ja mogę być inwalidą przez cymbała, więc wolę myśleć za niego.
Zdrowy rozsądek pomaga
pakicito napisał/a:
chyba tobie, jak ktoś jedzie szybciej motorem niech jedzie lewym pasem
Zgodnie z art. 24 ustawy Prawo o ruchu drogowym z 20.06.1997r. (Dz.U. Nr 58 poz. 515 z 2003r - tekst jednolity), wyprzedzanie z prawej strony jest dopuszczalne:
na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu,
na jezdni jednokierunkowej,
na jezdni dwukierunkowej jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku.
Już jebać to. Do szkoły dojeżdżam średnicówką (dopuszczalna to 100kph, a da się spokojnie 130 jechać). Są 3 pasy i czwarty do skrętu w prawo. Dziennie tym czwartym pasem wyprzedzam innych. Mimo, że jadę bez gazu i lekko hamuję bo skręcam to i tak wyprzedzam pizdy jadące tym 2 od prawej bo się wleką po 60 -.-
Gość w kurniku w ogóle nie patrzył, gdyby jechało coś szerszego jak ciągnik to by pewnie przypierdolił. Jak każdy właściciel skody przez 30 lat orał 2 hektarowe pole i się przyzwyczaił do bycia jedynym na drodze. Skody trzeba tępić.
Nie no, tutaj to już ewidentnie fail kierowcy samochodu, jak zmieniasz pas to twoim zakichanym obowiązkiem jest upewnić się czy ten pas jest wolny (np wystarczy delikatnie wcześniej zwolnić, wtedy nawet jak coś jest w martwym polu to z niego wylezie).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów