18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ksylen 2011-10-16, 11:13
Hehehe MANCHESTER !!!
Zgłoś
Samilo 2011-10-16, 13:17 1
MortiCRX napisał/a:

@up, raczej w tym momencie to ty błysnąłeś jak chrząstka w salcesonie, bo wyobraź sobie pasztetowy pajacu, że każdy samochód wyposażony w elektrycznie składane lusterka ma również przycisk którym te lusterka można sobie złożyć w czasie jazdy. Więc jak będziesz miał się zamiar wypowiadać następnym razem to weź pod uwagę, że chuja wiesz.

Ale mi pojechałeś... uuff aż się spociłem... Ale zaraz, nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy: po chuj składać lusterka w czasie jazdy taką trasą? Czy nie wydaje ci się że możliwość składania lusterek jest po to aby np. wjechać na posesję, minąć się w ciasnej uliczce z autobusem?
Wiem wiem, napisałeś to tylko po to bo jebnąłeś buraka i chciałeś się odgryźć. Hejtowanie ci nawet wychodzi... ale logicznego myślenia brak. Koniec beefu
Zgłoś
Wiochmen 2011-10-16, 13:17
Miranda napisał/a:

Mhm, ja tak kiedyś 90 km przejechałam (po 45 w jedną i drugą stronę). Tak to jest jak się zna trasę na pamięć Poza tym do jeżdżenia po dwupasmowej jezdni imho lusterko wsteczne w zupełności wystarcza.

no tak ale ty jestes kobieta i nie wiesz co to wyprzedzanie

a co do filmiku...to w Angli raczej wiekszosc sklada lusterka,szczegolnie jak w miescie auta stoją...mi sie zawsze wydawalo ze jak sa elektryczne to sie same skladają po wylaczeniu silnika i odwrotnie
Zgłoś
Corey_09 2011-10-16, 14:09
coś się z elektronika zjebało i się nie otworzyło, to pan na motorze postanowił pomoc
Zgłoś
kizug666 2011-10-17, 2:04
a moturzysta jak zwykle 'Kierujący pojazdem jest obowiązany jechać możliwie blisko prawej krawędzi jezdni...' elegancko na swoim pasie nie wpycha się i dlatego jest o tej kulturze jazdy w temacie
Zgłoś
Samilo 2011-10-17, 19:12 1
up
po to się kupuje motór żeby korzystać z jego zalet... jakby stał w korku razem z puszkami to nie świadczyłoby o jego kulturze tylko bezmózgowiu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem