18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hasfar 2021-09-30, 23:17 3
lublin112.pl/ciala-trojki-dzieci-bez-oznak-zycia-w-domu-w-lublinie-wst...

Lublin - moje miasto...

narkotykiTanio.pl napisał/a:

Kurwa, biorę 500+, zaraz będę brał kolejne (mam nadzieję) a zarabiam 20k+ - weź się odpierdol od tego całkiem sensownego i chyba najprostszego wsparcia rodzin.

Ale masz głąbie świadomość tego, że w podatkach na ten cel płacisz 700?

Te głupie cipy pińcetplusy powinny być sterylizowane, tak jak to się z psami/kotami robi.
Zgłoś
sundaymix 2021-09-30, 23:36 1
Właśnie stracili te 500+
Zgłoś
sothis 2021-09-30, 23:44
sundaymix napisał/a:

Właśnie stracili te 500+

Ale ze co
Zgłoś
Pereze87 2021-10-01, 5:57 1
Kurwa 500 zl jest dzis chuja warte ... to jest normalny zasiłek ktory i tak jest maly w porownaniu do socjalistycznej Europy . Wiadomo PIS i Po to zlodzieje i idioci .. ale kazda partia daje teraz 500 plus plus kurwa wszystko
Zgłoś
uFo125 2021-10-01, 7:10
DiamondBack napisał/a:

No tak, bo to przez 500+ w 2003 roku babka trzymała dzieciaki w beczkach.
Kurwa związki przyczynowo skutkowe są zbyt trudne do ogarnięcia przez niektórych

Użyłeś zbyt dużo złożonych słów w tym zdaniu nie zrozumieją
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2021-10-01, 9:16 3
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

...czyli jakieś 2.4mln rodzin.
PS
Naprawdę masz 82 lata...?
Jeśli tak, to zapytam cię patusie: jak smakowała 13 i 14 emerytura...? Przeszły przez gardło zakupy sponsorowane przez pisiorów...?

Ciekawy jestem statystyki ile % beneficjentów 500+ jest aktywnych zawodowo. Nie mam nic przeciwko wsparciu rodzin , ale tylko w formie ulgi podatkowej.
Zgłoś
Polemon 2021-10-01, 9:42 1
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

...czyli jakieś 2.4mln rodzin.
PS
Naprawdę masz 82 lata...?
Jeśli tak, to zapytam cię patusie: jak smakowała 13 i 14 emerytura...? Przeszły przez gardło zakupy sponsorowane przez pisiorów...?

Uderz w stół a nożyce się odezwą

TorkilKoval napisał/a:

co ty pierdolisz?

Naćpał się już z patokasy i mu sie dupcy w patogłowie

Zgłoś
yoyobart 2021-10-01, 10:13
jak mnie wkurwia atak na socjal, jebane dzieciaki ja przepracowałem 26 lat w warunkach szkodliwych i teraz z mopsu mam 730 zeta, kuuurwa, mam zakaz pracy a renty jebany zus mi odmówił, bo mam wykształcenie i mogę pracować umysłówo... kurwa gdzie? kto zatrudni 50 letniego chuja, który całe życie jebał fizycznie? od razu odpowiadam geniuszom sadistica, nie, nie mogę nawet pracować w ochronie, bo kręgosłup wyjebany...i gdzie są moje składki? i co nie należy mi się socjal?
Zgłoś
wilkoala 2021-10-01, 11:18 2
yoyobart napisał/a:

jak mnie wkurwia atak na socjal, jebane dzieciaki ja przepracowałem 26 lat w warunkach szkodliwych i teraz z mopsu mam 730 zeta, kuuurwa, mam zakaz pracy a renty jebany zus mi odmówił, bo mam wykształcenie i mogę pracować umysłówo... kurwa gdzie? kto zatrudni 50 letniego chuja, który całe życie jebał fizycznie? od razu odpowiadam geniuszom sadistica, nie, nie mogę nawet pracować w ochronie, bo kręgosłup wyjebany...i gdzie są moje składki? i co nie należy mi się socjal?

Właśnie o to chodzi że tobie socjal i wsparcie ze strony państwa się należy, ale niestety, dla miłościwie nam panujących nie liczy się komu pomoc się należy, tylko komu dawać się opłaca.
Zgłoś
n................l 2021-10-05, 1:30 2
hasfar napisał/a:

Ale masz głąbie świadomość tego, że w podatkach na ten cel płacisz 700?

Ale masz głąbie świadomość tego, że podatki nie są celowe a jedyna opcja która chce je zmniejszać nie ma szans na większość w parlamencie, więc płaciłbym tyle samo albo więcej a dostawał chuja do dupy, jak becikowe z limitem dochodu wprowadzonym przez PO?

Diggerx napisał/a:

I już wiadomo że kłamiesz

Booo? Chociaż w sumie masz rację, w tym miechu 25 więc trochę lepiej jest.

TorkilKoval napisał/a:

co ty pierdolisz?

Jakie jest w tej chwili wsparcie dla rodzin bez limitu dochodów? Podpowiem - żadnego, tylko 500+.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem