📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest jego dzień. Jego moment chwały.
Prawdopodobnie nigdy w życiu nie czuł się tak wspaniale.
Prawdopodobnie nigdy w życiu nie czuł się tak wspaniale.
Młodzi Narodowi Zasiłkowi Wyborcy PISu - czyli "lewaki skondensowane" którym ktoś wcisnął kit, że są prawicą
Takie ścierwo od razu do mielarki parówkowej. Alkohol tutaj niczego nie tłumaczy, nie umiesz żyć w cywilizacyjnym społeczeństwie - izolacja, lub banicja!!!!
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
którym ktoś wcisnął kit, że są prawicą
Każdy kościółkowy przygłup myśli ze jest prawicą
KrólOrtalionu napisał/a:
Takie ścierwo od razu do mielarki parówkowej. Alkohol tutaj niczego nie tłumaczy, nie umiesz żyć w cywilizacyjnym społeczeństwie - izolacja, lub banicja!!!!
Dokładnie, dobrze gostek zrobił, że im najebał, niech giną.
Jebany Heman. On i ledwo tą łapą dotknął. Jakby ich normalnie pierdolnął to by nie było co zbierać.
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
Młodzi Narodowi Zasiłkowi Wyborcy PISu - czyli "lewaki skondensowane" którym ktoś wcisnął kit, że są prawicą
w sedno, ale i tak nie zalapią.
A więc to tak wyglądają dyskusje o polityce przeniesione z internetu na ulice.
Jebana PISowska swołocz się rozlewa po miastach i teraz mamy takie kwiatki.
I nikt go kurwa nie uspokoił sierpowym? Toż to najebane ścierwo wręcz bezbronne ja pierdolę. Mordko, powinieneś po ryju wyłapać i butem w pysk
Już nie chce odsyłać do YT żeby przetłumaczyć takiej małpie że świat od zawsze tak wyglądał, ale jak to kurwa jakiemuś oszołomowi kodziarskiemu wytłumaczyć, jak to gówno wszędzie pisiorów widzi
support3 napisał/a:
Jebana PISowska swołocz się rozlewa po miastach i teraz mamy takie kwiatki.
Już nie chce odsyłać do YT żeby przetłumaczyć takiej małpie że świat od zawsze tak wyglądał, ale jak to kurwa jakiemuś oszołomowi kodziarskiemu wytłumaczyć, jak to gówno wszędzie pisiorów widzi
a to w Warszawie wiadomo stolica , tam obowiązują pewne zasady kuktury i higieny osoboistej
Patrioci, przyszłość narodu, Pisowskie gówno dumne z upośledzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów