Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja musze wyjechać niestety do Stanów ale wrócę obiecóje
m
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Oficjalne filmy polskiej armii są przekozak od lat bo od lat.
Nieoficjalne czasem także
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Oficjalne filmy polskiej armii są przekozak od lat bo od lat.
Nieoficjalne czasem także
synek generała?
synek generała?
Nie no racje ma gościu, jest w chuj zajebistych oficjalnych filmów promocyjnych, np filmy z oficjalnych manewrów Niedzwiedż22 wyjebany w kosmos jest, tylko rzadko te filmy przenikają do mainstreamu bardziej w branżowych mediach są widoczne
900tyś, a tyś to skrót od tyśąca?zbyt dobre jak na oficjalny film - u nas by zrobił synek generała bo ma Windows MovieMakera akurat i się tym zajmuje za skromne 900tyś zł. z podkładem wyśpiewanym przez orkiestrę jasnogórską
Dzięki reklamie wielu debili skusi się aby wstąpić do armii i w razie konfliktu, walczyć za żydowskie interesy. Jak przyjdzie co do czego, to skończą jak ukraińcy czyli mięso armatnie. Polska od 1945 roku nie jest niepodległym państwem do dnia dzisiejszego. Z jednej strony rządzi nami stronnictwo niemiecko-rosyjskie w postaci PO i amerykańsko-żydowskie w postaci PiS-u. I jesteśmy przez wszystkich okradani i ruchani w dupę przez ostatnie 80 lat. Ale to nic, najważniejszy jest kurwa nowy iphone, sojowe latte i karta z debetem.
No i czego ty kurwa więcej chcesz od życia?
zbyt dobre jak na oficjalny film - u nas by zrobił synek generała bo ma Windows MovieMakera akurat i się tym zajmuje za skromne 900tyś zł. z podkładem wyśpiewanym przez orkiestrę jasnogórską
Znasz życie i PiS, już Cię lubię...
Dzięki reklamie wielu debili skusi się aby wstąpić do armii i w razie konfliktu, walczyć za żydowskie interesy. Jak przyjdzie co do czego, to skończą jak ukraińcy czyli mięso armatnie. Polska od 1945 roku nie jest niepodległym państwem do dnia dzisiejszego. Z jednej strony rządzi nami stronnictwo niemiecko-rosyjskie w postaci PO i amerykańsko-żydowskie w postaci PiS-u. I jesteśmy przez wszystkich okradani i ruchani w dupę przez ostatnie 80 lat. Ale to nic, najważniejszy jest kurwa nowy iphone, sojowe latte i karta z debetem.
kurwa czyli sa tutaj normalni ludzie.. jestem w szoku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów