Trochę nie udane przeprosiny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce to wszyscy tak spinają dupe... Zamiast na zwałe przyjąć te kwiaty to burzą
ostatni najleiej
ja bym takiego spotkał to bym mu powiedział "dawaj te kwiaty i spierdalaj"
Ale wy pojebani i smetni jestescie, jeszcze te starsze osoby rozumiem ze nie ogarniaja nie maja lekkosci w zachowaniu ale taki mlody co potrafi tylko powiedzic "oooo wypierdalaj ooo wypierdalaj" to slabo.
Ale widze ze wiekszosc z was na sadolu to takie male tepe chujki.
Każda taki pomysł na zjebany kanał na youtube zaczerpnięty od hamburgerów jest co najmniej żałosny.
I bardzo dobrze kurwa. Na zachodzie to jeszcze by jakiś typ przyjął kwiatki i numer zostawił. Tu jest Polska, tu się kurwa z takimi żartami trzeba liczyć. Pedały, żydy, ciapate i politycy - wypierdalać!
JADoktor napisał/a:
Ale wy pojebani i smetni jestescie, jeszcze te starsze osoby rozumiem ze nie ogarniaja nie maja lekkosci w zachowaniu ale taki mlody co potrafi tylko powiedzic "oooo wypierdalaj ooo wypierdalaj" to slabo.
Odezwał się kurwa ty byś kwiatki przyjął i jeszcze o wazelinę zapytał. Pierdole co to się z tymi ludźmi robi.
zatizdig napisał/a:
Dobry wkręt. Nawet śmieszny. Ja bym w ogóle nic do niego nie gadał tylko mu wyjebał w ryj od razu.
ekhm...ekhm... jakby to powiedzieć, gówno byś zrobił
@ Massdeath
"Odezwał się kurwa ty byś kwiatki przyjął i jeszcze o wazelinę zapytał. Pierdole co to się z tymi ludźmi robi."
No pewnie ze tak i bym mial z tego ubaw. A na koniec bym poszedl i ruchal twoja stara i tez bym mial ubaw.
"Odezwał się kurwa ty byś kwiatki przyjął i jeszcze o wazelinę zapytał. Pierdole co to się z tymi ludźmi robi."
No pewnie ze tak i bym mial z tego ubaw. A na koniec bym poszedl i ruchal twoja stara i tez bym mial ubaw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów