No ja pierdolę, słów brak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
osobiscie nie mam nic do tego, co kto rzuca na tace, ale niech kler wreszcie zdejmie brudne lapska z panstwowych pieniedzy
ja chociaż nie odwiedzam kapliczek to tam bym się wybrał z latarką i ludziom oświetlał jak przyjdą. No chyba, że ktoś by się uparł i myślał, że te 2zł wędrują bezpośrednio na niebiańską tacę.
leszek8 napisał/a:
W domu wszyscy zdrowi?
Datki są dobrowolne i nie widzę problemu.
Tylko wojujące gimbusy ze zbyt dużą ilością wolnego czasu muszą pokazać niezadowolenie, bo mamusia, im każe chodzić do kościoła co niedziele.
ksiądz na sadisticu >.<
2zł za 2 minuty oświetlania. Normalnie złoty interes.
Przyjmijmy, że lampy i oświetlenie pobierają 5kW (wartość jak chuj zawyżona, ale dajmy klechom fory). To daje koszt ok. 3zł przez godzinę ciągłego świecenia. Taka sama godzina zasilana monetami daje 60zł.
Co jak co, ale czarnym gangsterom trzeba przyznać, że pomysły na rąbanie kasy zawsze mieli i mają świetne.
Przyjmijmy, że lampy i oświetlenie pobierają 5kW (wartość jak chuj zawyżona, ale dajmy klechom fory). To daje koszt ok. 3zł przez godzinę ciągłego świecenia. Taka sama godzina zasilana monetami daje 60zł.
Co jak co, ale czarnym gangsterom trzeba przyznać, że pomysły na rąbanie kasy zawsze mieli i mają świetne.
Chuj w dupę marudnym antyklerykałom. Skoro nie chodzicie to nic Wam do tego co robią inni, tacy z Was obrońcy prywatnej wolności, a sami nos wścibiacie w cudze sprawy. Banda hipokrytów, jestem ateistą, ale wkurza mnie to ciągłe biadolenie, donoszenie i próby racjonalizacji zachowania innych. Powinniście mieć to w dupie i tyle.
Oprócz tego że większość to pedofile i że trzepią kasiorę z biednych emerytów i z państwa to nic do nich nie mam
Doceniam religie jako biznes , to jak biznes narkotykowy tylko że legalny
Doceniam religie jako biznes , to jak biznes narkotykowy tylko że legalny
Dobrutro napisał/a:
Chuj w dupę marudnym antyklerykałom. Skoro nie chodzicie to nic Wam do tego co robią inni, tacy z Was obrońcy prywatnej wolności, a sami nos wścibiacie w cudze sprawy. Banda hipokrytów, jestem ateistą, ale wkurza mnie to ciągłe biadolenie, donoszenie i próby racjonalizacji zachowania innych. Powinniście mieć to w dupie i tyle.
To co ty jeszcze robisz na sadolu 0.o?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów