wiedzieli gdzie ustawić się z kamerą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tak się ucieszyłem jak się pojawił numer 10. Liczyłem na kolejne dziewięć.
ja tam sie od znajomych dowiedziałem jak w stanach spadnie z 5 cm śniegu to oni tam szkoły i urzędy zamykają więc nie dziwmy się ,że nie potrafią jeździć jak z domu nie wychodzą
W USA to nawet karetki na ciężarówkach budują, żeby rama nie pękła, jak wiozą takiego grubasa 300Kg do szpitala
Szamil Basajew napisał/a:
A czym chciałbyś wozić "szerokie ładunki"?No widzę, że w USA za karetki robią ciężarówki
Shymeq napisał/a:
W USA to nawet karetki na ciężarówkach budują, żeby rama nie pękła, jak wiozą takiego grubasa 300Kg do szpitala
Ano ano.
>>> Source
Czy koleś z 0:16 jest tak zajebiście przeświadczony o solidności swojego samochodu, że od tak sobie pojechał? Btw od 0:40 ładny dźwięk wydaje.
Tu chodzi o to, że ludzie mający samochody z ABS, ESP, BDS, FBI, CIA, KGB i cholera wie czym jeszcze pozwalają sobie na więcej, bo bezgranicznie wierzą w to, że mogą wchodzić w zakręty 300km/h. A systemy te są tylko po to by pomóc kierowcy wyjść z opresji gdy zdarzy się coś podczas normalnej i ostrożnej jazdy.
Spoon9 napisał/a:
masakra jak w tych wszystkich nowych samochodach będą te wszystkie czujniki, od pasa ruchu, hamowania, zderzania hadronów, i jak to się zepsuje...kiedyś tego gówna nie było i ludzie sobie radzili
Tu chodzi o to, że ludzie mający samochody z ABS, ESP, BDS, FBI, CIA, KGB i cholera wie czym jeszcze pozwalają sobie na więcej, bo bezgranicznie wierzą w to, że mogą wchodzić w zakręty 300km/h. A systemy te są tylko po to by pomóc kierowcy wyjść z opresji gdy zdarzy się coś podczas normalnej i ostrożnej jazdy.
@up wydaje takie dźwięki bo ma kapcia na lewej tylnej oponie, ale to amerykanie, a oni to nawet opony w samochodzie nie potrafią zmienić, więc koleś będzie tak jechał do domu
większość z aut ma 4x4 napęd, w dodatku prosta droga, ale dla Amerykanów to i tak za dużo żeby pojechać poprawnie
to pewnie jakis sadol z sadistica zrobił tam lodowisko i podjarany nagrywał D:
Z tego co widac akcja dzieje sie na zjezdzie z mostu, jezeli pod mostem jest jakas reczka lub cos innego to wiadomo ze most bedzie oblodzony. W Polsce tez ostatnio mialem taka sytylacje cala droga nic zadnego lodu ani sniegu a most jak szklanka, gdyby nie barierki to bym plywal bo ani dodawanie gazu ani skrecanie kierownica nic nie dalo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów