📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Może byłoby wulgarnie, ale brakuje mi na końcu tekstu typu: "To se kurwa pograłem!".
"bardzo często slyszy się taki dialog- hej zagrajmy w sapera. ale ja nie potrafie grać w sapera..."
no kurwa, czy kiedyś słyszeliście/wymieniliście taki dialog w życiu...?
To musi byc ten sam koles, co zmienial twarz "gloda" z reklamy danonkow w paincie. Ewoluowal chlop...... juz doszedl do sapera. Az strach pomyslec co bedzie dalej !
A wiecie jak jest generowana mapa bomb? To nie jest mechanizm pseudolosowy, tylko opierający się na pobraniu "ziarenka" z tzw. Czasu Uniksa:) Czyli co 1ms mamy inną mapę
Heh, aż zrobię grę: saperonline.com, w której po kliknięciu gdziekolwiek, zawsze będzie fail !
Takie małe pytanko, zlewozmywak chyba nie ma klawiatury, więc co ty robisz przy klawiszach!? Sroga kara ci się należy
tomjun napisał/a:
"bardzo często slyszy się taki dialog- hej zagrajmy w sapera. ale ja nie potrafie grać w sapera..."
Uwielbiam tą grę, w wieku 11 lat zaczęłam w nią grać z moją siostrą. Nauczył nas podstaw mój wujek który był czyms w rodzaju matematycznego geniuszu. Robiłyśmy sobie turnieje i nie raz cały dzien potrafiłam siedzieć żeby pobić rekord siostry na expercie.
Teraz mam MAC OS i nie mam sapera, dlatego często jak dorwę sie do czyjegoś PC odpalam sapera i gram przy kimś. Wtedy zdaża mi sie słyszeć komenty typu: "wow. ale szybko grasz", ale "hej zagrajmy w sapera. ale ja nie potrafie grać w sapera..." jeszcze mi sie nie trafilo. Prędzej : "-umiesz tak? -nie" i się patrzą jakby sapera nie widzieli, bo normalnie by mi podpowiadali, ale nie nadążają
typ ma głos jak mój wykładowca od elektrotechnik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów