📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rzeczywiście ten koleś w białej koszulce to pedał i przyjeb :/ i jeszcze ten gość obok ;/
Liżą się faceci,w makijażu na ulicy,
Ulubieńcy mediów,tolerancji wojownicy,
Nie próbuj im mówić,że są chorzy na głowę,
Oni są normalni to Ty jesteś homofobem.
Ulubieńcy mediów,tolerancji wojownicy,
Nie próbuj im mówić,że są chorzy na głowę,
Oni są normalni to Ty jesteś homofobem.
Tępić to
@voidinfinity
Nie siej fermentu. Prawdziwa tęcza, czyli również ta z biblii ma 7 kolorów (tak umownie przyjęliśmy).
Natomiast tęcza LGBT ma sześć kolorów.
Nie siej fermentu. Prawdziwa tęcza, czyli również ta z biblii ma 7 kolorów (tak umownie przyjęliśmy).
nie wiem co gorsze.... tacy ludzie paradujący po ulicach czy tacy idioci jak autor tematu, hm.
TempT napisał/a:
@voidinfinity
Jak szukasz siódmego koloru - to spójrz na jego gatki
Kur.y i cwele niech was tusk z rostowskim i innymi zobczeńcami, kopaczami, boniami i innymi cwelami jebie was w dupę. Cwele cwelami, a Polska Polakami. Polacy mają na was wyjebane pieprzone cioty!!!
Jak dla mnie to istnieje różnica pomiędzy tolerancją a naiwnością. Osobiście nie mam nic do homoseksualistów, bo co mnie obchodzi co ktoś robi we WŁASNEJ sypialni. Natomiast tego typu zachowania powinny być karalne ponieważ mogą razić w czyjeś zasady moralne. Jak chce to nikt mu nie zabroni tak chodzić po swoim mieszkaniu, po co to robi w miejscach publicznych? Mam rozumieć, że według logiki tego osobnika, jako heteroseksualista mam pełne prawa latać z fujarą na wierzchu po całym mieście, bo wkońcu taka moja wolność i mogę pokazywać jaki jestem zajebisty...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów