Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie chce kurwa nawet się domyślać co ten dewiant robi sam w pokoju.....
No i kim dla Ciebie jest użyszkodnik bubr32?
Kurwa... Co ja czytam? Już jebać tego clowna, bo on akurat jest tutaj najsprytniejszy. NA CHUJ WAM JEGO KONTO NA YOUTUBE? Nie wiem czy ktoś wam pozakładał klapki na oczy, czy może wasza wiedza nt. internetu ogranicza się do Sadola i fap siteów.
W każdym razie:
W tym kraju zawsze będą się sprzedawać 3 rzeczy: sex, wódka i idioci.
Każde wasze wejście na tego rodzaju filmiki i komentowanie, to tak na prawdę finansowanie komuś ładnej pensji. Nie wiem czy ktoś to jeszcze czyta, ale warto uświadomić niektórych, że wejście na jego profil i napisanie "zajebałbym cię tępym młotem", to jak rzucenie 20 groszy do koszyczka tegoż idioty.
ktoś dojebał równo z tymi danymi o zarobkach.
Pewnie znasz RayWilliamJohnson... jego konto powstało 25 maja 2008r.
liczba wyświetleń jego filmów to : 1,433,339,672
powiedzmy że dostał partnerstwo na początku 2009 roku
zaokrąglmy liczby wyjebmy te 33,339,672 zostaje 1,400,000,000
w Twoim przeliczniku za :
1mln wyświetleń 3300$
100mln 330tyś $
1mld 3,3mln $
4,62mln $ w przeciągu nie całych 3 lat
1,54mln $ rocznie
o ile się nie mylę na polskim yt zarabia się tylko poprzez adsense
krótko mówiąc zarobisz tyle ile tobie ludzi kliknie w reklame chodzą plotki że przy 100tyś subskrypebentów najniższą krajową można wyciągnąć
pozdro
wszyscy jestescie chorzy, tak Wy którzy zamieszczacie te chore komentarze.
Nie zdajesz sobie z tego sprawy?? Że jestes homofobem?? wnioskując po poziomie jaki tu prezentujesz nie wiesz kto to homofob, zajrzyj do słownika, ... hm... nie wiesz jak się nim posłużyć...pewnie pójdziesz na łatwiznę, sprawdzisz w google
HOMOFOBIA?? to się leczy!!
wszyscy jestescie chorzy, tak Wy którzy zamieszczacie te chore komentarze.
Nie zdajesz sobie z tego sprawy?? Że jestes homofobem?? wnioskując po poziomie jaki tu prezentujesz nie wiesz kto to homofob, zajrzyj do słownika, ... hm... nie wiesz jak się nim posłużyć...pewnie pójdziesz na łatwiznę, sprawdzisz w google
Szczerze ? Jebie mnie Twoje zdanie skurwysynu. Ten koleś jest pedałem i powinien być natychmiast zlikwidowany.
youtube.com/user/TheJessi6
Hehheh GESTAPO czyli ja potrafie wszystko 14/88
Szczerze ? Jebie mnie Twoje zdanie skurwysynu. Ten koleś jest pedałem i powinien być natychmiast zlikwidowany.
suchy945, a Ty jesteś debilem i też powinni Cię zlikwidować ;P
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów