📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
...ale pierdolnął
kilka lat temu jakaś dziewczyna (sportowiec) w stojącą ciężarówkę tak uderzyła, po głowie mi chodzi, że zginęła..
Stare, ale piwo za dobrze dobrany podkład muzyczny
w tej wersji odmrazu miłej się ogląda
w tej wersji odmrazu miłej się ogląda
Sprawca trwałość pojazdu mówisz.
To byłeś ty na rowerze? To by tłumaczyło ten błąd.
RickLafleur napisał/a:
Sprawca trwałość pojazdu mówisz.
Błąd to popełniła Twoja matka dawając dupy Twojemu ojcu.
Duża większość tych cepów na kołach nie ma ubezpieczenia, i teraz czeka kierowcę parę miesięcy walka o kasę w sadzie
Idealnie pokazana inteligencja i sposób poruszania się po drogach tych piździelców na szosówkach. Tu mamy cały zestaw do tego: obcisłe trykoty wżynające się w dupsko, maksymalnie wąskie siodełko, kask, i gapienie się w ziemię zamiast przed siebie. Podejrzewam, że jak oprzytomniał, to jeszcze wyskoczył z mordą do kierowcy busa, że stał mu na drodze.
Osobiście zupełnie nie rozumiem idei takiej jazdy na rowerze. Jak ja wsiadam na rower, to po to, żeby się odprężyć, złapać trochę ruchu i pooglądać okolicę. A nie z zaciśniętymi zębami napierdalać z całej siły w pedały na prostej drodze patrząc się jednocześnie w asfalt...
Osobiście zupełnie nie rozumiem idei takiej jazdy na rowerze. Jak ja wsiadam na rower, to po to, żeby się odprężyć, złapać trochę ruchu i pooglądać okolicę. A nie z zaciśniętymi zębami napierdalać z całej siły w pedały na prostej drodze patrząc się jednocześnie w asfalt...
plkoikijuy napisał/a:
Błąd to popełniła Twoja matka dawając dupy Twojemu ojcu.
Jednak to byłaś ty na rowerze tzipo.
Zabolał cię bardziej komentarz, czy to jebnięcie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów