Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyciągnął bym nóż z kieszeni i pochlastał. Nie zabił.pociął bym jak ścierwo.
Tyle w temacie.
A potem byście się kochali, długo i mocno.
Tyle w temacie.
Ile tu się udziela tego rusko- banderowskiego ścierwa z upadliny.
No, przyznać się pedały, które słyszą tu polski, jesteście potomkami Akcji Wisła czy Operacji Specjalnej 2022?
Tchórzliwe ścierwa co tylko kobiety i dzieci potraficie napadać jak jakieś nagroidy, a facetów to tylko jak jest was więcej niż 3 na jednego.
Tfu.
Ło kuźwa!!!
Ile tu się udziela tego rusko- banderowskiego ścierwa z upadliny.
No, przyznać się pedały, które słyszą tu polski, jesteście potomkami Akcji Wisła czy Operacji Specjalnej 2022?
Tchórzliwe ścierwa co tylko kobiety i dzieci potraficie napadać jak jakieś nagroidy, a facetów to tylko jak jest was więcej niż 3 na jednego.
Tfu.
Ja słyszę tu Polski, a jak ty nie rozpoznajesz polskiego, to wypierdalaj na wschód, albo na zachód. Czego was debile teraz w tych szkołach uczą, żeby kurwa Polskiego nie rozpoznawać, żebyś ty chociaż matkę od ojca odróżnił.
Banda małoletnich jołopów, co jak widzą w komentarzu Ukr to walą piwa, a nawet nie posłuchają co tam dokładnie mówią. Gimnazja to stracone pokolenia.
Edit: Dla debili, którzy mają kalafiory zamiast uszu i pustkę między nimi
-Mów jebać gieksa (jep)
- Jebać gieksa (jep)
- Mów
- Aua, aua jebać, jebać gieksa
- Mów
- Aua proooszę nie biiijcie
- Dość idziemy
- Ty kurwa ....
To brzmi jak jakis mix ukrow i polakow. Tak jakby szefem ekipy byl ukr. Jeśli ktoś twierdzi, ze to normalna polszczyzna - proszę o dialog bo nie chuja nie move wyłapać... "Mowi waldite" ? Czy co to kurwa jest na poczatku
"Mów jebać giekse" - gieksa to GKS Katowice. Zapewne kibice Ruchu Chorzów go biją.
Oczywiście głupi rusek nie rozumie naszej mowy. Idi suka nahuj, bladź.
Tyle w temacie.
A po całym zajściu wróciłbyś do domu i opierdolił sztange dla swojego chłopaka.
A po całym zajściu wróciłbyś do domu i opierdolił sztange dla swojego chłopaka.
Dla mnie się to podoba. Podlasie?
Ja słyszę tu Polski, a jak ty nie rozpoznajesz polskiego, to wypierdalaj na wschód, albo na zachód. Czego was debile teraz w tych szkołach uczą, żeby kurwa Polskiego nie rozpoznawać, żebyś ty chociaż matkę od ojca odróżnił.
Banda małoletnich jołopów, co jak widzą w komentarzu Ukr to walą piwa, a nawet nie posłuchają co tam dokładnie mówią. Gimnazja to stracone pokolenia.
Edit: Dla debili, którzy mają kalafiory zamiast uszu i pustkę między nimi
-Mów jebać gieksa (jep)
- Jebać gieksa (jep)
- Mów
- Aua, aua jebać, jebać gieksa
- Mów
- Aua proooszę nie biiijcie
- Dość idziemy
- Ty kurwa ....
Ja tam widzę, że ciebie chuja nauczyli bo piszesz o języku polskim z dużej litery.
Dla mnie się to podoba. Podlasie?
Kolana się nie zginali dla jego.
Ja tam widzę, że ciebie chuja nauczyli bo piszesz o języku polskim z dużej litery.
A ty nie lepsza.
Tyle w temacie.
Zesralbys się a nie nożem bawił
Takie pizdy co ryczą i proszą, zamiast stawiać opór, już za samo to powinni wpierdal dostawać. A tak to na nieszczęście spłodzi kolejne , gorsze pokolenie cipy, co później przeobraża się w jakiegoś zjeba genetycznego typu LPG+
Kurwa, uważajcie mamy tutaj prawdziwego badasa Jest pełno filmów z takimi twardymi cipami jak ty Co spierdalaja, jak juz tylko szala się przechyla na ich niekorzyść
No ale to jakiś ukr leje tego Polaka, pomijam tą pedalska kitkę, ale co to kurwa ma być ! panoszy się jebane bydło.
Mi jak ostatnio chciał Ukrainiec syna najebać i ten pojął że oprócz wjeby zabierze mu telefon i buty, to wyjął z plecaka zza kanapek automat (ASG) i wypierdolił w niego cały magazynek
Aż mi go policja na chatę przywiozła
Łatwo tak przed kompem kozaczyć, ciekawe jak byś się zachował gdyby cię tłukło 3 gości?
Ja się kilka razy tłukłem sam na 3 czy 5. To Tobie powiem, że male szanse na wygraną ale 1 czy 2 zawsze położyłem. Innymi słowy kurwa stawiaj opór. Najgorszy ale jakikolwiek. Nie każdy musi być twardzielem i zmianach cale grupy ludzi. Błaganie jest chujowe.
Ps. Też wydaje mi się ze to o kluby chodzi dlatego nagrali
To w końcu biją ukry, czy nie ukry, bo nie wiadomo jak planować dzisiejszy wieczór?
Chyba styl mieszany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów