Marian_Kowalski, "Lefaku", "komunista"
O Boże jak gniję z niedouczonego prawicowego pojeba
Kolega widzę bardzo nowy na sadistiku, co?
No i ta jakże głęboka myśl... przepraszam bardzo, czy WHO powiedziało, że HIV i końcowe stadium tej choroby, AIDS, nie jest chorobą? Naucz się na początek formułować argumenty jełopie, bo równie dobrze mógłbym powiedzieć, że "tobie by Bosak powiedział, że raz w dupę to nie pedał to byś to przyjął z zadowoleniem jeszcze prawaku, ne?
>WHO
>lewackie
>ale nie wytłumaczę dlaczego, bo wy mnie lewaki tylko oplujecie
przy takim toku to rzeczywiście jedyne co mi pozostaje to nazwać ciebie miernotą intelektualną, bo nie jesteś w stanie prowadzić normalnej dyskusji.
A w eurowyborach głosowałem na najlepszą prawicową partię jaka istnieje, Polskę Razem Gowina :3
Ale że ruch narodowy to lewackie ścierwo to ty powinieneś wiedzieć
wolnemedia.net/polityka/czy-ruch-narodowy-to-lewica-czy-prawica/
Deklaracja Ideowa RN , pkt 2: "[...]Zaproponujemy rozwiązania..." Gdybyś był czymś więcej niż tylko niedouczonym idiotą, to byś wiedział, że to lewica "proponuje rozwiązania", a prawica
znosi bariery, żeby każdy mógł wypracować własne rozwiązanie.
News
22.11.2014
Cytat:
Kapitalizm jako taki jest oczywiście potrzebny, jednak nie możemy dopuścić by kluczowe sektory gospodarki były w obcych rękach, i te powinny być kontrolowane przez Polskę, w znacjonalizowanych zakładach. Dotyczy to przede wszystkim sektora energetycznego, szkolnictwa, służby zdrowia, banków czy ubezpieczeń, przemysł wydobywczy oraz zbrojeniowy. Kapitalizm – tylko dotyczący małych przedsiębiorców.
Jeśli to nie jest lewicowy argument, to ja jestem papieżem
Typowy prawak - zerowa umiejętność erystyki, zerowe argumenty, popiera antysystemową lewicę, która w jego mniemaniu jest prawicowa, a wszędzie tropi komunistów i lefaków
Ań ań ań a nie byłem jeszcze żydem przypadkiem?
Nie, ja niczego nie usuwam, to po prostu moderatorzy jednego emotka bardzo nie lubią, a u mnie on jest naleciałością po forume o kupie [cool][cześć]
--------------------------
BODE, dzięki, że nie manujesz, ja te iksy to z przyzwyczajenia napierdalam :C