18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
A................t 2013-12-30, 20:25
Upośledzeni nie mogą brać ślubu więc? Chyba Ty się mylisz, bo to jego żona. Poza tym, obrońca uciśnionych się znalazł, to nie ten portal
Zgłoś
PoMaluchu 2013-12-30, 21:20
Ale bym jej zdejmował ten kolor...młotkiem kilogramowym.
Zgłoś
kalafiory 2013-12-30, 21:32
placeboholiczka, zgadzam się z Tobą ale głównie przez avatar pozdro z Atlantydy
Zgłoś
anetamineta 2013-12-30, 21:54
kurwa sadol schodzi na psy,tak wiem nie jestem tu zbyt długo.Co to kurwa za moda na tego tajgera z ta chorą i biedną kobietą co oni dopiero co z ośrodka wyszli.

ale jaja
Zgłoś
z................m 2013-12-30, 23:09
@placeboholiczka - no kurwa, co ty nie powiesz. Mogą brać śluby, nawet tego nie wiesz. I chuj cię obchodzi, czy oni są po ślubie czy żyją bez? Pierdolona gimbaza.

Jarać się tymi filmikami to powtarzam, trzeba być głupszymi niż ustawa przewiduje. Jak pierdolniętym trzeba być, by takie filmiki wyszukiwać? Gimbusiarnio, niech nikt nie pierdoli, że przypadkiem.

Ciołki bez życia, jutubery i fejsbókowce zasrane.

Rusz dupę do lasu chociażby, jest szansa na boczniaki i zimówki.
Zgłoś
Akli 2013-12-30, 23:44
"Czy lepiej mieć taki delikatny kolor, taki fajny, zajebisty, czy lepiej mieć taki Chujowy" WTF
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów