Przyszedł na spotkanie z 12-letnim chłopcem.
Przyszedł na spotkanie z 12-letnim chłopcem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym chciał zobaczyć, jak takie "cwaniaki" z Polski dojeżdżają np. Mase, czyMiśka, albo Słowika, którzy są teraz na wolności, a którzy w przeszłości naprawdę dużo krzywdy fizycznej i finansowej wyrządzili ludziom w 90-tych latach... Dlaczego pizdo jedna z drugą ich nie dorwiecie i nie ukaracie, co? Tfu, jebał was pies...
Słowik to dzisiaj leszczyk, suchoklates za którym nikt nie stoi. Masa boi się przejechać na czerwonym, bo czeka na wyrok. Misiek został jutuberem i coś tam pierdoli. To pozerzy.
Jedynie Lelek był naprawdę złym człowiekiem, odbędnił 15 lat do dnia, ale jak mu zaczęli wykopywać trupy pod Węglińcem, to dał se spokój i się odpalił.
Przecie to żadni łowcy pedofili... Zwykłe ścierwo znęcające się nad upośledzonym typem... Mam nadzieję, że dojadą tego typa i ktoś mu takiego samego kopa na ryj wypierdoli. Do gazu wszystkich z filmika, łącznie ze ścierwem nagrywającym...
Jak widać z zachodu do nas przyszła ta moda na znęcanie się nad upośledzonymi umysłowo ludźmi.
Ja bym chciał zobaczyć, jak takie "cwaniaki" z Polski dojeżdżają np. Mase, czyMiśka, albo Słowika, którzy są teraz na wolności, a którzy w przeszłości naprawdę dużo krzywdy fizycznej i finansowej wyrządzili ludziom w 90-tych latach... Dlaczego pizdo jedna z drugą ich nie dorwiecie i nie ukaracie, co? Tfu, jebał was pies...
Co też ci tak mordę obili nieudaczniku?
U mnie złapali jednego i oczywiście był to wioskowy przygłup i alkoholik. A tu to ci łowcy mogli się wjebać na odszkodowanie za takie pobicie.
Pedo dostanie zawiasy albo nic a oni zawiasy + placenie odszkodowania. Dzwonic po psy a nie bic...
bo ecpu polska sami powinni siedzieć w więzieniu, rozumiesz, że to co oni robią to nielegalne?
Czemu nielegalne?
Przecie to żadni łowcy pedofili... Zwykłe ścierwo znęcające się nad upośledzonym typem... Mam nadzieję, że dojadą tego typa i ktoś mu takiego samego kopa na ryj wypierdoli. Do gazu wszystkich z filmika, łącznie ze ścierwem nagrywającym...
Jak widać z zachodu do nas przyszła ta moda na znęcanie się nad upośledzonymi umysłowo ludźmi.
W sumie możnabyło się spodziewać, że banda stulejarzy z sadola będzie popierać pedofilię. Psychiczny, czy nie; jeśli robi komuś krzywdę to zasługuje na karę.
Czy każdy pedofil wygląda jak niedorozwinięty przegryw? Nie. Ci "łowcy" wyłapują tylko takich imbecyli, bo sami nie mają wystarczającej siły sprawczej.
Najwięksi pedofile siedzą na parafiach i najwyższych stołkach.
Co ma piernik do wiatraka? Jesli na pewno to byl pedofil to chuj mnie obchodzi ze uposledzony i powinni na niego jeszcze opone zarzucic i odpalic
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów