📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wg klasyka:
Lub też:
Także kurwa ten, są w polsce środowiska wg których takie zachowania powinny być akceptowane. Ale cała akcja nie dzieje się w polsce.
Ciekawe co chłop ma w bani że takie rzeczy robi, chodzi o tego pedofila z filmiku, nie o autora tych głupot wyżej.
Oczywiście pedofila wg mnie jest straszna.
Cytat:
Lekka pedofilia nie jest szkodliwa społecznie
Lub też:
Cytat:
Na drogach ginie rocznie 3000 osób, ale dzięki temu mamy sprawny transport. Godzimy się z tym. I słusznie.
Pytanie: czy nie lepiej, by 20 czy 50 dzieci więcej padło ofiarą pedofilów - ale reszta traktowała dorosłych ufnie i żyła normalnie, bez wpajanego strachu przed pedofilami?
Także kurwa ten, są w polsce środowiska wg których takie zachowania powinny być akceptowane. Ale cała akcja nie dzieje się w polsce.
Ciekawe co chłop ma w bani że takie rzeczy robi, chodzi o tego pedofila z filmiku, nie o autora tych głupot wyżej.
Oczywiście pedofila wg mnie jest straszna.
baronturbina napisał/a:
A przy okazji cos mi się przypomniało.
Fajna pamiątka - dupa nadal boli ?
TrzyDwaJeden napisał/a:
Fajna pamiątka - dupa nadal boli ?
Jak możesz tak o ojcu świętym mówić łajzo ?!?
Myśleć czy co tam z nim chcesz robić!
Gdzie vol 2? Jak go bijo?
Szangti napisał/a:
Wyglada na potonka bandery
ruska qrwo jeszcze trochę i wyślą ciebie na Ukrainę bys zdechl jak pies tak jak twoi bracia i przodkowie.
lm65 napisał/a:
Czekamy na filmik, na którym będą go obdzierać ze skóry
Predzej zostanie prawą ręką putina bo tam gwno musi rządzić.
Jesteście chorzy. Nie torturuje się ludzi, tylko pojeby tak myślą. Koleś do odstrzału, krótka piłka 9mm między oczy, mógłby sobie jeszcze grób wykopać. Usunąć śmiecia ale bez tortur i znęcania się.
stokrotka87 napisał/a:
Jesteście chorzy. Nie torturuje się ludzi, tylko pojeby tak myślą. Koleś do odstrzału, krótka piłka 9mm między oczy, mógłby sobie jeszcze grób wykopać. Usunąć śmiecia ale bez tortur i znęcania się.
Śmiemy się nie zgodzić... Jesli to by było moje dziecko lub kogoś nazwijmy to racjonalnie myślącego to na obitym ryju i rozgrzanym precie w dupie nie skończyłoby się... Dopóki nie zostałaby breja czerpałbym niesamowita satysfakcję z każdej oznaki bólu... pewnie bym siedział ale kurwa za mniej więcej 5 osób na świcie mogę iść do paki jeśli tylko dopełni się sprawiedliwość według mojego punktu widzenia
zakurwiłbym mu desanta z półobrotu na wątrobę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów