📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake?? Zdjęcie nieumiejętnie wklejone przez jakiegoś frajera usilnie potrzebującego jak najwięcej piw na sadisticu... Zwróćcie uwagę na podpis pod fotką, do połowy zasłonięty wklejonym zdjęciem w paincie pewnie "Zobacz w pełnym rozmiarze".
W woli ścisłości to koleś ma 20 lat a ta laska 16, więc według polskiego prawa to już nie pedofilia.
Pozdrawiam i wiem tą informację na 100%
Pozdrawiam i wiem tą informację na 100%
timmy77 napisał/a:
Fake?? Zdjęcie nieumiejętnie wklejone przez jakiegoś frajera usilnie potrzebującego jak najwięcej piw na sadisticu... Zwróćcie uwagę na podpis pod fotką, do połowy zasłonięty wklejonym zdjęciem w paincie pewnie "Zobacz w pełnym rozmiarze".
to nie laska... a koleś rzeczywiście frajer jak by sie czegoś wystraszył...
Ale i tak oboje mają zjebane ryje.
Każdy zauważył co ocenzurowane,a co nie.
A co to jest "puścić wonlo" to już nikt nie wytłumaczył
A co to jest "puścić wonlo" to już nikt nie wytłumaczył
@Feragas
"W woli ścisłości" -> Gwoli ścisłości
"W woli ścisłości" -> Gwoli ścisłości
Chodź, pokażę ci kotki w piwnicy.
Można tutaj debatować, czy to ojciec czy to córka czy co tam jeszcze.
Faktem, że ryj gość ma zjebany.
Faktem, że ryj gość ma zjebany.
Tyler_Durden napisał/a:
Ale i tak oboje mają zjebane ryje.
takie komentarze na sadolu uwielbiam, oczywiście podzielam zdanie
@erniii to jej noga:<
No, zajebiście chwytliwy temat. Sensacyjna sprawa. Fascynujące. Afera na miarę łotergejt, tej z krzyżem, dopalaczami, i brakiem naboi w Łodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów