Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@2up
Taa.. wy pedofile zawsze szukacie wymówek.
Niezwykle szczeniacki komentarz, wróżę ci piwa od hołoty
Niezwykle szczeniacki komentarz, wróżę ci piwa od hołoty
A dziękuję, dziękuję.
Gdyby u nas coś takiego zrobił to nie wyszedłby z kryminału za udostepnianie danych osobowych i zniesławienie... Kolega na osiedlu spuścił wpierdol kolesiowi, który molestował jego 13sto letnią siostrę na czacie i ustawił się z nią na "seks spotkanie", zamiast gorącej 13stki wpadł jej brat który przypadkiem się o wszystkim dowiedział. Pedofilek poleciał ze skargą na policje, kolega w ramach rewanżu zebrał zapisy rozmów z gg siostry i też poszedł na policje, kolega dostał 3 lata za pobicie i siedzi, pedofilek lata na wolności, dostał 2 lata w zawiasach, nawet go nei skierowali na żadne przymusowe leczenie - to jest własnie sprawiedliwość po polsku
Brat siostry przynajmniej w pierdlu będzie traktowany z szacunkiem, a tego niedoszłego pedofila i tak zamkną, jak nie teraz to później a w więzieniu to nie chciałbym być na jego miejscu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów