📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uookie napisał/a:
no i peja nie robi pielgrzymek po programach rozrywkowych. tede u szymona to totalny żen.
widać o tym, że peja był dwa razy u wojewódzkiego zapomniałeś
Peja reprezentuje biede... ale chyba umyslowa... tyle w temacie
Wykonawcy rapu , taa , z polskich 'artystów' mam szacunek tylko do Daba i Ostrego
katmandu napisał/a:
co robi Ryszard Andrzejewski Peja w Porshe ?
reprezentuje biedę
Albo czeka na kierowce, bo sam nie ma prawka.
Bynajmniej on się nie wypiera i nie wstydzi swojej przeszłości tak jak większość gwiazd.
Część z was zna go tylko z jego występku w Zielonej Górze
, a nie z jego twórczości. Jedziecie po nim jak po szmacie a może przesłuchaliście kilka jego utworów... i pewnie już wtedy byliście negatywnie nastawienie w stosunku do jego osoby.
Tacy jak wy nie mogą się wypowiadać na temat jego twórczości.
Wasze zdanie nie ma znaczenia.
Wysuń argumenty przy wypowiedzi !
Bo jak na razie pierdolicie głupoty jak stare ploty.
Ps.
Mało kto wie, że ten pobity w zielonej górze chłopak był pod wpływem amfetaminy.
Część z was zna go tylko z jego występku w Zielonej Górze
, a nie z jego twórczości. Jedziecie po nim jak po szmacie a może przesłuchaliście kilka jego utworów... i pewnie już wtedy byliście negatywnie nastawienie w stosunku do jego osoby.
Bo jak na razie pierdolicie głupoty jak stare ploty.
Ps.
Mało kto wie, że ten pobity w zielonej górze chłopak był pod wpływem amfetaminy.
To już jest kolejny temat o Pei, w którym jest dokładnie to samo co w pozostałych, na prawdę nie można tego było do któregoś podpiąć? Bo kolejny raz czytam identyczną dyskusję na temat tego "artysty".
to co juz nie mozna sie dorobic w zyciu???? ale wy jestescie wszyscy tepi on reprezentuje biede bo sie z niej wywodzi nikt mu nie pomogl sam musial sie dochapac tego co teraz ma i nalezy mu sie bo w kulture hip hopu wprowadzil wiele dobrego:) i jak tacy jestescie kozacy to powiedzcie to jemu w twarz;p to was gadka zje na sniadanie ;p pompa z was;]i temat tez jest slaby...
Doctor Joint napisał/a:
Tacy jak my znaczy kto ?? Normalni ludzie ?? I jak to nasze zdanie nie ma znaczenia? przecież te pierdoły chyba dla ludzi są nagrywane. Więc ja reprezentuje Ludzi (peja moze biede to czemu ja nie moge ludzi?) i mowie że mi się nie podoba jego ryj jego zachowanie i jego muzyka. I co niby zmienia fakt ze młody był na amfie ? To niby ma usprawiedliwiać fakt że namawiał do pobicia ?! weź się człowieku ogarnij
@up
A gdyby młody nie był pod wpływem fety to doszło by do tego?
A gdyby młody nie był pod wpływem fety to doszło by do tego?
sam się przyznał w jakiejś piosence że jest "PENEREM"
co ma znaczyć tyle co :żebrak , niechluj, lump, kloszard
co ma znaczyć tyle co :żebrak , niechluj, lump, kloszard
co on ma z tą ręką?
Chodziło o to, że był penerem ale przyznaje się do tego i sam się tak nazywa...
(...)Z definicji Pener taki jestem, się nie zmienię
Takie mam korzenie, nie wyplenisz tego ze mnie
Nawet gdy spod igły nówka funkiel, wypas loopach
To masz przed sobą lumpa, który wiele razy upadł(...)
(...)Z definicji Pener taki jestem, się nie zmienię
Takie mam korzenie, nie wyplenisz tego ze mnie
Nawet gdy spod igły nówka funkiel, wypas loopach
To masz przed sobą lumpa, który wiele razy upadł(...)
A ja wyciągnąłem zajebistego gila czytając wasze komenty.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów