45 rannych . Jerozolima
45 rannych . Jerozolima
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym im pomógł kurwa. Do tego chętnie bym podpalał kościoły i każdemu księdzu zasadził w dupsko największą świece w jego dupsko. Później stare dobra kamieniowanie, bądź ukrzyżowanie jak w tego co wierzą, akrobatę na krzyżyku. Kurwa rozmarzyłem się.
Jak ktoś nie wierzy to ma po prostu wyjebane.
Ty masz skrajny pogląd anykatolicki, niby też spoko. Załóżmy że robisz udany pogrom, Polska wolna od katoli, Ty w pierdlu i patrzysz jak starsi potrzebują religii więc trafiają do protestantów, muzułmanów, żydów... Rząd dbając o słupki przemienia kościoły w meczety i synagogi. Morawiecki śpiewa sallam alejkum, Macierewicz allah akbar... Brawo, świat stał się lepszy...
Jakby niemcy dalej nas okupowali i luteranie wpadali by do naszych kościołów tłuc emerytki to dalej byście się tak cieszyli?
Chociaż nasze katolickie emerytki to wiadomo na kogo głosują to może i wpierdol dla oprzytomnienia by się przydał?
Chyba Tobie i to taki porządny za lewactwo we krwi.tęczowy chuju.
A akurat meczet Al-Aqsa to wielkie "fuck you" skierowane w stronę żydów, postawiony na miejscu swiątyni Salomona przez szmatogłowych aby pokazać żydom kto tu rządzi. Patrzcie tylko ile w Biblii (Starym Testamencie) i Talmudzie jest odniesień to tejże właśnie światyni. To coś jakby zburzyć Kaabę w Mekce i zbudować tam fabrykę gówna.
Jak ktoś nie wierzy to ma po prostu wyjebane.
Ty masz skrajny pogląd anykatolicki, niby też spoko. Załóżmy że robisz udany pogrom, Polska wolna od katoli, Ty w pierdlu i patrzysz jak starsi potrzebują religii więc trafiają do protestantów, muzułmanów, żydów... Rząd dbając o słupki przemienia kościoły w meczety i synagogi. Morawiecki śpiewa sallam alejkum, Macierewicz allah akbar... Brawo, świat stał się lepszy...
A bez debilizmów religijnych się nie da?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów