Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
weź wrzuć, ciekawy jestem
W czym ?
I jeszcze od siebie:
Ciekawe czy opinie pracowników hoteli którzy przyjmują ortodoksów w miejscach ich kultu, są prawdziwe. Czytałem gdzieś że raz na rok zjeżdżają do takich miejsc gdzie żył kiedyś jakiś cadyk czy ktoś taki, i potem odprawiają modły. Podobno syf straszny zostawiają. Tak samo wycieczki z obozów, hotele narzekają ale muszą ich przyjąć.
Miałem przyjemność kupę lat temu.
Potwierdzam: syf, kiła, mogiła, wszyscy chcą ich zabić/otruć/porwać/zrobić krzywdę. Indoktrynacja 24h 128%. Ja akurat trafiłem w miarę spokojną grupę ale nasranie do sedesu z górką, do szafy albo za zasłonę było całkiem normalne. Podobnie jak opisane po polsku ściany (rzekomo nikt nie rozumiał i nie komunikował po polsku, ale na kolega który głośno wyrażał swoje "zadowolenie" przy innej grupie przyszedł bardzo rzeczowy donos co i kiedy powiedział) antysemickimi hasełkami i obrazkami...
weź wrzuć, ciekawy jestem
W czym ?
I jeszcze od siebie:
Ciekawe czy opinie pracowników hoteli którzy przyjmują ortodoksów w miejscach ich kultu, są prawdziwe. Czytałem gdzieś że raz na rok zjeżdżają do takich miejsc gdzie żył kiedyś jakiś cadyk czy ktoś taki, i potem odprawiają modły. Podobno syf straszny zostawiają. Tak samo wycieczki z obozów, hotele narzekają ale muszą ich przyjąć.
Te kurwy maja cos takiego, że za młodu do jakis obrzędów maja sie wyszaleć za resztę życia... To jest autentyk, że sranie do łóżek to jakaś chora norma, zero litości dla obsługi czy innych osób w hotelach... Piłują ryje, biegają nago po korytarzach najebani lub naćpani. Ogólnie bydlo na największym światowym poziomie... Dlatego ich w wagonach bydlęcych wozili w 1944
A co by się tam działo gdyby pieniążek pomiędzy to to wrzucić?
Pieniążek jak pieniążek, akt własności dopiero co wyremontowanej kamienicy.
Widziałem dłuższe nagranie. Mina kelnera, bezcenna.
kilkukrotne podejście kelnera już mówi samo za siebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów